fbpx
Naringsliv.no
 

Obs! Vær oppmerksom på at dette innholdet er mer enn to år gammelt.

Lar du Quality Broker sørge for at du er riktig forsikret, garanterer de at du sparer penger, helt opp mot 45 prosent av dagens kostnader.

Forsikringer er noe de fleste må ha, men som de færreste har spesielt god greie på. Det er en rekke ulike typer forsikringer på markedet, men det er vanskelig å vite hva man trenger til nettopp sin virksomhet. Kan hende sitter du med unødvendige forsikringer, eller du er helt udekket på viktige områder. Det er her rådgiverne hos Quality Broker har sin kompetanse.

Tikkende bomber

- Vi vet at svært få leser vilkårene, som ofte er skrevet med liten skrift over flere sider. De fleste stoler på selskapet, og regner med at de får den forsikringen de trenger. Vår erfaring er imidlertid at vi ennå ikke har opplevd en kunde som i utgangspunktet var korrekt forsikret. Spesielt innenfor avbruddsforsikring og datainnbrudd er det mange som sitter på tikkende bomber, sier administrerende direktør Leif A. Hjeltgaard i Quality Broker. Han har mange års erfaring fra forsikringsmegling på høyt nivå i Norge. Han har også brede og viktige kontakter i utenlandske selskaper.

Store innsparinger

Prisen er ofte det første kunden tenker på når man skal kjøpe forsikring. Å være riktig og godt dekket betyr ikke nødvendigvis høy pris.

- I Norge er det et fåtall leverandører som de fleste kjenner på det åpne markedet, noe som begrenser konkurransen kraftig. Vi har i tillegg kontakt med ytterligere 10 selskaper som kun opererer gjennom meglere. Det gjør at vi kan forhandle frem svært gode avtaler og gi en garanti om at ny forsikringspremie, pluss vår avgift aldri overstiger den opprinnelige premien kunden hadde. Normal innsparing er faktisk mellom 20 og 45 prosent, sier Hjeltgaard.

På kundens side

Quality Broker identifiserer seg med kunden de har oppdrag for. De sitter alltid på din side av bordet og tar din rolle mot selskapene i en eventuell erstatningssituasjon.

- Siden vi ikke fakturerer provisjoner, men gir kunden en fast pris på jobben vår, har vi heller ingen interesse i å selge flest mulig forsikringer. Våre kunder, som er virksomheter med cirka 40 ansatte og oppover, kan stole på at vi alltid ser etter beste og mest hensiktsmessige løsning. På vegne av våre oppdragsgivere handler vi forsikringer for flere hundre millioner kroner årlig. Vi har 90 prosent av alle revisorer i Norge på kundelisten og er også store innenfor eiendom og byggentreprenører, sier Leif A. Hjeltgaard.