0
0
0
s2smodern

Erøy Regnskap på Ski tar deg med ut i det skybaserte regnskapet.

Erøy Regnskap AS har innarbeidet det skybaserte regnskapsprogrammet Xledger hos de aller fleste kundene. Suksessen er udiskutabel og nå kompletteres verktøyet.

-Vårt mål er å gjøre hverdagen til kundene enklere. Med Xledger kan vi skreddersy løsninger for hver enkelt kunde, sier daglig leder Kjell Erik Erøy. 

Erøy var tidlig ute med skybaserte tjenester og implementerer stadig nye elementer i systemene.

-Brukerne kan nå samle økonomisystemet og de aller mest brukte løsningene får de på mobilen. Mobile løsninger er en betydelig forenkling for mange. Nå kan for eksempel brukeren ta bilde av kvitteringer og sende det rett i systemet. Papirkvitteringen trenger de ikke å spare på, forteller revisor Heidi Kronberg.

Timer kan nå enkelt føres rett i systemet, prosjektoppfølging og fakturering har også blitt forenklet gjennom Xledger. 

-Vi kobler Xledger opp mot kundens interne løsninger og banken, forteller Kronberg og nevner kassesystemer som ett eksempel:

-Transaksjoner i kassesystemer overføres og bokføres automatisk daglig. Betaling av regninger bokføres også automatisk. Vi kan koble Xledger opp mot elektronisk kjørebok og brukerne får da all kjøring rett i systemet, forteller Kronberg.

Erøy Regnskap besitter betydelig kompetanse på økonomi og med systemet Xledger kan regnskapsbyrået bruke mer tid på å legge til rette for kundene.

-Vi kan gi råd om hvordan brukerne kan utnytte egne ressurser enda bedre og ikke minst bruke arbeidsdelingen som ligger i det skybaserte økonomisystemet, sier Heidi Kronberg. 

Erøy samler gamle datasystemer i ett økonomisystem som gir kundene flere fordeler enn ventet.

-Ja, med oppdaterte regnskaper kan vi raskt gi tilbakemeldinger om bedriftens økonomi og få satt i gang tiltak tidlig. Vi vet av erfaring at kontinuerlig oppdateringer styrker bedriftenes muligheter til å være føre var, sier Kjell Erik Erøy.

Siste fra Fredrikstad