fbpx

FRAM Forvaltning er en moderne boligforvalter

FRAM Forvaltning AS i Sarpsborg er en moderne boligforvalter i medvind.

FRAM Forvaltning AS i Sarpsborg er en moderne boligforvalter i medvind. Selskapet har satset på å bistå alle typer boligselskap med forvaltning av eiendommer.

I dag har FRAM avtale med over 70 boligselskap over store deler av landet, samt i Sverige, avvstand er ikke noe problem – men, hovedtyngden av FRAM sine kunder ligger først og fremst i Fredrikstad-Sarpsborgområdet. 

Kjersti Bodahl Hauge, Linda Landgraff og Lise Bolstad er alle eiere av Fram Forvaltning. Selskapet har eksistert siden høsten 2011, men de har vært i bransjen i mange år før de startet for seg selv.

Det å forvalte boligselskaper er en svært viktig jobb, det er store verdier som skal forvaltes. Det er viktig at vi til enhver tid besitter den rette kompetansen, sier Vidar Aurang.

”Målet er å være en totalleverandør innen regnskap- og forvaltningstjenester, og å være en profesjonell og pålitelig samarbeidspartner for styrer i boligselskap og ivareta den daglige driften”.

Selskapet ser på seg selv som en servicebedrift som har spesialisert seg på å støtte og gi boligselskaper gode råd.

Regnskapsførsel er selvsagt en viktig del av arbeidet. I Norge er det strenge regler for hvordan man skal føre regnskap. Dette er FRAM ekspert på. 

Forvaltning av boligselskaper er så mye mer enn regnskap. Riktig forvaltning av eiendommer til mange hundre millioner kroner er svært viktig, hvis ikke kan det fort bli dyrt for et enkelte boligselskap. Her kommer FRAM inn som en god støttespiller og rådgiver, men lang erfaring og betydelig kompetanse.

Den kraftige ekspansjonen den senere tid tar firmaet som et tegn på at de har lykkes godt med utviklingen av selskapet. Nye boligselskap strømmer til, men de har kapasitet til å ta flere. 

FRAM har et bredt nettverk av kontakter som de samarbeider med - innen bank, forsikring, energi, juridiske spørsmål, rådgivning i fht vedlikehold/HMS og ikke minst har de god kontakt og er en støttespiller for eiendomsutviklere.  Avtalene de har fremforhandlet kommer boligselskapene og eierne til gode.

Kaffen står alltid på hos FRAM-jentene, så det er bare å stikke innom hvis man er i nærheten. Her blir man alltid møtt av et smil fra de tre hyggelige jentene som holder til i 1 etasje, og gode råd får man med på kjøpet.

Selskapet holder til i nye moderne lokaler i St. Mariegate 46 i Sarpsborg.

FRAM har det siste året vært forretningsfører for Nygaard Brygge III boligsameie i Fredrikstad med 57 boligenheter. Styreleder for boligsameiet, Terje Jansson sier at man bare har gode erfaringer med FRAM Forvaltning.

-Vi skiftet forretningsfører i fjor sommer, og har absolutt gått til noe bedre. Vi får raske svar på alle våre spørsmål, og det kan være mange innimellom. Ingen spørsmål er for vanskelig. Vi får regelmessig regnskapsrapporter slik at vi hele tiden har oversikt over økonomien.

For styret i Sameiet Nygaard Brygge III har det bare vært positivt å samarbeide med FRAM, og ikke minst de tre blide jentene, Kjersti, Linda og Lise.

FRAM-jentene besitter stor kompetanse på ulike området, og har vært til stor hjelp for vårt Sameie. Ikke minst gikk overgangen fra en forretningsfører over til FRAM smertefritt, sier Jansson.

0
0
0
s2smodern

Siste fra Moss

Siste nytt fra NRK Østfold