fbpx

Konica Minolta er en dedikert dokumentpartner

Konica Minolta i Sarpsborg er en kreativ og løsningsorientert leverandør.

Konica Minolta satser hardt på å være en lokal dokumentpartner med søkelyset rettet mot service.

Konica Minolta legger prestisje i å være en partner som kundene kan stole på.

- Vi skal gi våre kunder en problemfri hverdag, sier avdelingsleder Frode Steen og legger vekt på at Konica Minolta strekker seg langt for å opprettholde lokalbegrepet.

- Vi har et eget serviceapparat med spesialiserte teknikere og avdelinger lokalt som kan serve kundene våre. Vi vet hvor frustrerende det kan være når hjelpen er langt unna. Det kan være helt avgjørende å ha en jevn og god arbeidsflyt.

Komplett leverandør

Konica Minolta er i dag langt mer enn bare kontormaskiner.

- Kontormaskiner har tradisjonelt vært utgangspunktet vårt, men nå kan vi være behjelpelig med hele dokumentprosessen. Fra kopi til scanning, lagring og også søk. Har du scannet et dokument har vi programmer som søker opp dokumentene. Nesten som et internt Google-verktøy. Vi kan ta hånd om hele dokumentprosessen. Konica Minolta leverer hele spekteret innen kontormaskiner og tilhørende programmer.

-Vi har egne programmer og verktøy, og vi skreddersyr løsningene til våre kunder.

Sikker utskrift

Utviklingen innen kontormaskiner har eksplodert og mulighetene er nesten uendelige. Konica Minolta legger betydelig ressurser i å være i front i utviklingen.

- Det er like avgjørende for oss å være i front som for kundene våre. De vil ha effektiv arbeidsflyt, høy produktivitet og lave kostnader. For at vi skal klare å levere det må vi ha det aller siste innen teknologi og vi må ha teknikere som er oppdaterte på det siste og ikke minst på våre produkter. 

Sikker utskrift er en av nyvinningene de siste årene som har blitt en suksess. Med sikker utskrift kan brukerne med et kort eller kode ha full kontroll på sine dokumenter.

0
0
0
s2smodern