fbpx

Suksess på Norges tak

Tecta Tak AS i Råde er en nykommer i taktekkerbransjen og vokser raskt.

Tecta Tak AS i Råde er en nykommer i taktekkerbransjen og vokser raskt. Men selv om selskapet er ferskt, har eierne og ledelsen flere tiårs erfaring og flyter allerede på god kvalitet, ledende produkter og et positivt rykte.

Daglig leder Kjetil Eggan har lang fartstid som leder i flere større bedrifter innenfor bygg og anlegg i Norge. Han eier selv halve bedriften og er både teknisk og økonomisk utdannet. I tillegg har han deltatt i utarbeidelsen av standardiserte krav til membraner. Hans to kolleger i ledelsen, Steinar Fjerdingen og Stian Eimot er begge taktekkermestere. Felles for alle er en fortid i en eller flere dominerende taktekkervirksomheter i landet.

Økonomisk gunstig

- Vi startet Tecta Tak etter å ha overtatt både ansatte og en del kunder fra Ha-Qu Tech på Hvaler. Samtidig fikk vi forhandlerretten i Østfold på produktet Derbigum som er et internasjonalt topprodukt både innenfor takbelegg og membraner. Dette er det eneste produktet på markedet som opererer med 30 års dokumentert levetid. Som regel lønner det seg å velge noe dyrere produkter, både for å slippe vedlikehold etter 10 år, men også fordi det er økonomisk gunstig på lang sikt, sier Kjetil Eggan.

Komplett leverandør

Tecta Tak er spesialister på tekking av flate tak, legging av membraner i parkeringshus og radonsikring i bygg. Nå har de også ansatt Erik Sørlie som ny avdelingsleder for skråtak, der det brukes plater, takstein og beslag. De er også i ferd med å bygge opp en avdeling i Ski, som vil ta seg av Follo-markedet og nordover.

- Når dette er gjort føler vi at vi er en komplett leverandør innen taktekking. Nå skal vi vokse ytterligere, ikke minst når det gjelder rehabilitering og serviceavtaler. Det er mange eiendomsselskaper som synder når det gjelder vedlikehold av byggets femte fasade. Når en lekkasje først blir oppdaget kan det allerede være gjort store skader på konstruksjonen. Derfor er en serviceavtale både nyttig og nødvending, sier Eggan.

Store prosjekter

Tecta Tak har allerede hatt en rekke store prosjekter i løpet av sin korte levetid. De har en rekke oppdrag for bedrifter Som Borregaard, Hansa Borg, Nipas, Betongbygg og skal snart i gang med det store boligprosjektet Perlebukta i Moss. I tillegg står store prosjekter som Lørenskog stasjon, Aj på Kløfta og Økern Torg på kjøreplanen for de 9 ansatte.

0
0
0
s2smodern