fbpx

Spesialisert på næringsbygg

Norbygg AS på Rolvsøy har spesialisert seg på næringsbygg og stålbygg i Østfold og Akershus helt siden starten i 1979.

Norbygg AS på Rolvsøy har spesialisert seg på næringsbygg og stålbygg i Østfold og Akershus helt siden starten i 1979.

Norbygg ble startet av Per A. Gundersen som hadde flere års fartstid fra Block Watne Næringsbygg. Etter en beskjeden start hjemme i kjellerstua er det i dag 13 ansatte i en veldrevet virksomhet med en spisskompetanse på næringsbygg få andre kan fremvise. Samtlige medarbeidere har lang erfaring innen sine respektive fagfelt.

- Vi er stort sett ingeniører i Norbygg og kjøper i stedet håndverkstjenestene ute. Vi samarbeider med en rekke lokale og velkjente underentreprenører. For oss er det viktig at vi kjenner hverandre og at vi kan stole på at alle leverer den kvalitet vi forventer, sier daglig leder Stig Gundersen. Han tok over etter faren i lederstolen i 2015.

Tilbyr mer enn bygg

Norbyggs hovedsatsingsområder består av prosjektutvikling og gjennomføring av større byggeoppdrag innen næringsbygg, og vi kan tilby alt fra totalentreprise til tilbygg - og rehabiliteringsoppdrag.

- Siden vi har egne tegnere i hus kan vi gjennomføre komplett prosjektutvikling fra idéstadiet, via planlegging, rådgivning og prosjektering fram til utførelse og ferdigstilling av byggeprosjektene. Vår grunntanke er at all entreprenørvirksomhet styres lokalt, hvor det legges stor vekt på kvalitetsstyring og at alle prosesser utføres i samarbeid mellom alle berørte parter, sier Gundersen.

Plassering på tomt

Norbyggs kompetanse på næringsbygg er verdifull for oppdragsgiverne. Det er ofte avgjørende å kjenne til hvordan vareflyten i et lager fungerer, eller hvordan en bilforretning best bør innredes.

- Vi vet også en del om plassering av bygg på ulike tomter. Derfor er det viktig for oss å komme tidlig inn i prosjektene.

Norbygg står bak en rekke velkjent bygg i Østfold og Akershus. Noen er omtalt på disse sidene, men enda flere finnes på nettsiden www.norbygg.no.

- Vi er spesialt glade for å ha en rekke flergangskunder. Det viser at vi leverer kvalitet til rett tid, sier Stig A. Gundersen.

0
0
0
s2smodern

 

Siste fra Moss