fbpx

Naturstein for proffmarkedet

Allstein AS i Vestby produserer og leverer plater for kjøkken og bad av både naturstein og kvartskompositt.

Allstein AS i Vestby produserer og leverer plater for kjøkken og bad av både naturstein og kvartskompositt. Kvaliteten er kompromissløs.

Allstein AS har både utsalg og produksjonslokaler samlet på samme adresse. De fleste som jobber der har svært lang erfaring, solid kompetanse og utdannelse innen sitt fag. Allstein AS leverer plater til kjøkkenbutikker i hele Oslo og Akershus. 

40 steintyper

Produktene blir produsert av råmaterialer som blir bearbeidet og skreddersydd etter kundenes behov. Allstein lagerfører et stort utvalg stein som blir importert fra blant annet Italia, Spania, India, Kina og Tyskland. I det brede vareutvalget av naturstein og kompositt er det mulig å finne noe for enhver smak. Showrommet i Vestby er åpent i kontortiden. 

Egne proffpriser

Allstein AS benytter topp moderne datastyrte maskiner, noe som sikrer en svært høy grad av nøyaktighet og kvalitet. Dette gjør også at de kan holde et høyt servicenivå overfor sine kunder. De tilbyr også proffpriser til kjøkkenbutikker, entreprenører og arkitekter.

- Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser på store og små prosjekter enten det gjelder kjøkken, bad, peis, trappetrinn eller vindusbrett, sier markedssjef Per Klevstrand.

0
0
0
s2smodern

Siste fra Moss

Siste nytt fra NRK Østfold

 • 16 tatt i fartskontroll

  25.06.19 19 39

  UP gjennomførte i dag en laserkontroll i en 70-sone på Mosseveien i Fredrikstad, og det ble delt ut 16 forenklede forelegg. Høyeste hastighet ble målt til 91 km/t, det opplyser politiet i en twittermelding.

 • Se nyhetene 19:30

  25.06.19 19 18

 • Endringer i sendetid

  25.06.19 18 30

  Grunnet fotball-VM for kvinner går distriktsnyhetene fra Østfold i kveld 19:30, og ikke 18:50. De øvrige nyhetssendingene går til vanlig tid.