fbpx

AJ Produkter vil møte kundene i nye lokaler

- Vi er klare til å møte kundene våre i nye tidsmessige lokaler, sier daglig leder Amund Tangen i AJ Produkter AS.

- AJ Produkter vil gjerne at kundene kommer innom oss i våre nye og moderne lokaler på Kløfta. Vi er klare til å møte dem, sier daglig leder Amund Tangen.

Alle som driver næringsvirksomhet har sett de fyldige katalogene fra AJ, som dumper ned i postkassen med jevne mellomrom. Slagordet «overraskende mye» passer perfekt på denne publikasjonen. Her finnes nemlig alt fra møbler og innredninger til verkstedvogner og gulvlamper. De nye utstillingslokalene på Kløfta rommer et representativt utvalg.

Leverandør for alle

- Vi har fått plass til hele 800 ulike produkter i utstillingen, men de representerer mer enn 15 000 ulike varer, sier Tangen og trekker frem beliggenheten avdelingen har.

- Vi kan vel knapt ha bedre beliggenhet enn dette. Vi er så nær E6 det er mulig å komme og de fleste som passerer legger merke til oss. Herfra opererer vår relativt nye prosjektavdeling og vi leverer og monterer ute hos bedriftene over store deler av Østlandet. Vi skal være en leverandør for alle og mottar daglig en rekke ordrer fra både store og små bedrifter. Vi har rett og slett overraskende mye som passer for overraskende mange, sier Amund Tangen.

Egenproduserte artikler

AJ Produkter er i utgangspunktet et svensk konsern som ble startet i 1975.

- AJ har to egne fabrikker og produserer for eksempel alle stålproduktene i eget hus. I tillegg er alle skrivebordene med tilhørende skap egenprodusert. Nå har vi vært i Norge i 30 år og er endelig klare til å ta imot våre bedriftskunder i lyse og tidsriktige lokaler, sier Tangen.

Daglig til Norge

AJ Produkter har i mer enn 40 år levert møbler og produkter til bedrifter, skoler og idrettsanlegg i mange land. Forretningsideen er uforandret siden oppstarten i 1975, nemlig å være en ledende leverandør av innredning til kontor, lager og industri, ved hjelp av attraktive produkter av god kvalitet, til riktig pris.

AJ håndterer cirka 15 000 artikler, og en stor del av sortimentet lagerføres på det nyoppførte lageret i Halmstad i Sverige på hele 33 000 kvadratmeter. Derfra går det daglig transporter til kunder over hele Norge.  

Medlem i Grønt Punkt

AJs målsetning er å drive virksomheten på en miljøtilpasset måte i henhold til de lover og miljøkrav vår virksomhet ligger under. AJ Produkter AS er derfor medlem i Grønt Punkt og deltar aktivt i næringslivets dugnad for innsamling og gjenvinning av emballasje.

 

0
0
0
s2smodern

 

Siste fra Moss