0
0
0
s2smodern

SARPSBORG: Vi er midt i mørketiden, men Handshake Norway AS i Sarpsborg ser likevel lyst på livet.

Handshake Norway AS tilbyr kraftige arbeidslykter, hodelykter, ekstralys for bil og mindre, håndholdte lykter gjennom nettbutikken www.valostore.no.

Selskapet startet så sent som i 2015, men har allerede bygd seg opp en stor kundekrets, både blant privatpersoner og næringsliv. Kvaliteten på produktene er nemlig overlegen det meste på markedet, og spesielt entreprenører, elektrikere, eller andre som jobber utendørs i det mørke halvåret, har handlet hos Handshake, som er eid av det finske morselskapet, men til daglig drevet av sarpingen Per-Kristian Spydevold.

Eget testlaboratorium

- Jeg visste ikke mye om produktene da jeg mer eller mindre ved en tilfeldighet kom i kontakt med det finske hovedkontoret. Etter intens kursing og gjennomgang, inklusiv oversettelse av den finske nettsiden har vi opparbeidet god kompetanse på produktene. Hovedproduktet fra finske Lumonite er blant det beste på markedet i dag, og samtlige produkter i nettbutikken er grundig testet og prestasjonene er godt dokumentert.

- Våre kunder vet at de kan stole på den beskrivelsen de finner på nett. Mange legger nok på litt for å selge, men alle våre produkter er testet i det finske laboratoriet som Handshake Trading OY har investert flere millioner kroner i, sier daglig leder i Handshake Norway AS, Per-Kristian Spydevold.

5 års garanti

Samtlige produkter i nettbutikken er LED-baserte og dermed svært kostnadseffektive. Mest populære er hodelyktene, side de gir brukeren to ledige hender og jobbe med, men mange sverger fortsatt til håndholdte lykter. De er effektive for redningspersonell, blant annet.

Valostore.no selger både rimelige lykter og såkalte «high end-produkter», det vil si lykter i absolutt toppklasse. Lommelyktene fra Olight, der Handshake Norway har agenturet, har 5 års garanti og er både støtsikre og vanntette, mens hodelyktene kommer med en garanti på to år. Toppmodellene er til og med testet for å tåle skudd med haglegevær, i fall noen jegere skulle være uheldige.

- Vi også agentur i Norge på Lumonite-produktene og er derfor på utkikk etter forhandlere. Interesserte butikkeiere kan bare ta kontakt med oss, sier Spydevold.

Planlegger eget utsalg

I dag har Handshake Norway sine kontorer i Sarpsborg sentrum. Med tiden planlegger de også en fysisk butikk i tillegg til nettbutikken, slik det finske morselskapet og den svenske avdelingen også har.

- Vi har budsjettert med en kraftig økning i omsetningen allerede i år, og ser med forventning frem til det mørke halvåret. Behovet for godt og stabilt arbeidslys er stort i Norge, og de finske lyktene er produsert med tanke på skandinaviske behov, sier Per-Kristian Spydevold.

 

Siste fra Fredrikstad