0
0
0
s2smodern

FREDRIKSTAD: Fornøyde kunder kommer alltid tilbake, heter det. Det er Kontor Konsult i Fredrikstad et godt eksempel på.

Har du bestemt deg for å bytte ut noen av kontormøblene, men vet ikke helt hva du ønsker, vil Kontor Konsults konsulenter hjelpe deg og vise deg ferdigmøblerte rom i en realistisk 3d animasjon. Så slipper du å angre etterpå.

Kontor Konsult har vært en populær leverandør i markedet siden 1989 og har et betydelig lager og en moderne montasjeavdeling utenfor Fredrikstad. Her blir møbler montert, skreddersydd eller bare pakket for trygg og rask levering.

Se før du kjøper

- Hos oss er det vanlig at kundene ringer og trenger møbler til et nytt kontor, men ikke har bestemt seg helt. Da tar vi gjerne et besøk på stedet, måler opp og kommer med forslag om hva som passer, både til lokalets utforming og kundens behov. Når vi er enige om hva man trenger, legger vi alt inn i en 3d-generator og får ut et ganske nøyaktig bilde av hvordan kontoret vil se ut med de nye møblene. På den måten er det nesten umulig å bomme med innkjøpene, sier daglig leder Alf-Roar Hansen i Kontor Konsult AS.

Trygge kunder

Bedriften inkluderer både montering og levering i prisen i Østfold, Akershus og Oslo. Får du et prisforslag kan du stole på at det ikke kommer overraskende tillegg. Du kan også stole på at møblene er skikkelig montert, testet og fungerer som de skal.

- Vi lever av tillit og har en filosofi om å strekke oss litt lenger enn andre. Kanskje går vi litt langt noen ganger, men de fleste setter pris på det og fortsetter derfor som kunde hos oss. Vi har en rekke mangeårige kunder og det tar vi som et godt tegn. Vi har vært her i snart 30 år og har ingen planer om å endre praksis. Derfor kan våre kunder være trygge på service og vi kommer når de tar kontakt, sier Hansen.

 

Siste fra Fredrikstad