0
0
0
s2smodern

MOSS: Ringstad Transport AS er en moderne og innovativ transportleverandør som opplever hektiske dager i en presset bransje.


Ringstad Transport AS er en moderne og innovativ transportleverandør som opplever hektiske dager i en presset bransje. Årsakene finner vi i fleksibilitet, motiverte ansatte og eiere som er født inn i bransjen og ikke er redd for å vise det.

- Vi har også opplevd trangere tider, men nå har vi større kundemasse enn noen gang. Vi ligger akkumulert foran etter tredje kvartal i år. Det viser at markedet setter pris på de kvalitetene vi setter høyt, og det er vi glade for. Vi skal fortsette å videreutvikle vårt konsept og ikke minst bygge ut våre faste rutenett mot Kristiansand – Stavanger – Bergen og Trondheim. Så bedrifter som sender varer til eller fra disse stedene vil vi i kontakt med, sier markedssjef Martin Bekke.

Innovativ bedrift

Ringstad Transport har vært sterke lokalt helt siden selskapet ble etablert av faren Per og sønnen Terje Ringstad i 1992. I 2003 valgte Per å selge sine aksjer til dagens eier og Terje er i dag  eneaksjonær og daglig leder for den innovative bedriften.

- Selskapet har hatt en fin utvikling og nå har vi vokst litt ut av lokalsamfunnet. Vi er fortsatt veldig sterke i Østfoldregionen, men opererer nå hyppig over store deler av Sør-Norge. I dag har vi 40-45 bileiere som har kontrakt med oss og som trafikkerer våre faste ruter, sier Bekke.

Bruker teknologien

Henvendelsene til Ringstad Transport er mange hver gang de går ut og søker nye sjåfører. Selskapet har nemlig et like godt rykte på seg som både arbeidsgiver og samarbeidspartner. Pålitelighet, nøyaktighet og romslighet er nøkkelordene.

- Vi tror at ryddige interne forhold preger både sjåfører og ansatte, noe som sykefravær på under 1,5% viser. Derfor har vi også etablert oss i moderne lokaler, har rene og ryddige lagerområder og bruker teknologien som er tilgjengelig. Våre kunder kan når som helst logge seg på og se hvor deres varer befinner seg til enhver tid. Ønsker kunden varsel på mail – eller sms i løpet av leveransen, får de det.  Dette gir kundene trygghet og kontroll. Vi tilbyr også elektronisk bestilling av oppdrag, og dette har markedet tatt godt imot. Antall bestillinger via nett er mer enn doblet de siste årene, og denne utviklingen skal fortsette, sier markedssjefen.

Er i flytsonen

- Selv om det er en del igjen av 2016 gleder vi oss allerede til 2017. Vi er inne i en god periode og har fortsatt et potensial for vekst. Dette skal vi utnytte og vise oss som en offensiv kraft i markedet, sier Bekke.

Ringstad Transport er ofte på kundebesøk, enten for å inngå nye avtaler eller bare for å si hei og slå av en prat. Ofte ender besøkene med nye eller større avtaler.

- Mange er overrasket over at vi har selgere i denne bransjen, men vi har stor fremgang med det. Pris er selvfølgelig viktig, men mange er faktisk like opptatt av vår fleksibilitet og pålitelighet. At vi har stort lager (1200 palleplasser) og egen terminal pleier også å være utslagsgivende.