0
0
0
s2smodern

FREDRIKSTAD: Norén Maler og Byggetapetserforretning har vært en solid håndverkerbedrift i et kvart århundre.

Norén Maler og Byggetapetserforretning i Fredrikstad satser på kvinnelige malere, lærlinger og faste avtaler.

Fredrikstadbedriften har i dag 22 ansatte, hvorav fem er kvinnelige malere og tre er lærlinger. Denne praksisen har gitt gode arbeidsforhold, et tett samhold og fornøyde kunder.

- Vi synes det er viktig både å ta samfunnsansvar og å forme våre egne medarbeidere, sier daglig leder og hovedeier i selskapet, Bjørn-Ivar Carlsen. Han har vært med siden starten i 1991 og satser bevisst på faste avtaler med store eiendomsaktører, forsikringsselskaper og offentlig virksomhet. Nye prosjekter lar de andre aktører ta seg av.

- Faste og flerårige avtaler gir oss både forutsigbarhet og trygghet for de ansatte. Vi mener å ha funnet vår størrelse, men er spente på hvordan Protecta-kjeden utvikler seg. Her kan det være vekstmuligheter, sier Carlsen.

Sosialt samvær

Norén Maler og Byggtapetserforretning er sertifisert som Miljøfyrtårn og Carlsen skryter av sine medarbeidere og trekker de frem som en hovedårsak til dagens tilstand.

- Uten gode medarbeidere kunne vi ikke fungere. Vi satser mye på fellesarrangementer og sosiale sammenkomster for å bygge samhold. Det har fungert bra, sier han.

 

Siste fra Fredrikstad