Grønn Jobb vil levere en mer innovativ bedriftshelsetjeneste

0
0
0
s2smodern

FREDRIKSTAD: Grønn Jobb AS har kjøpt Frisk Bedriftshelsetjeneste, etter flere års samarbeid.

Grønn Jobb AS har kjøpt Frisk Bedriftshelstjeneste. Etter flere års samarbeid vil de nå levere en utvidet og innovativ pakke med tjenester og en moderne bedriftshelsetjeneste med bruk av it og nye virkemidler.

- I løpet av den tiden vi har samarbeidet har vi registrert at våre visjoner er sammenfallende og at vi har kompetanse og produkter som gjør at vi kan utvikle nye tjenester for næringslivet. Bedriftshelsetjeneste skal fortsatt levere det som er lovpålagt og følge de retningslinjer som er gitt av Arbeidstilsynet om godkjent bedriftshelsetjeneste, sier Peter Sund. Han startet i sin tid Frisk Bedriftshelsetjeneste og blir en av partnerne i Grønn Jobb, som en del av oppkjøpsavtalen mellom partene. Det er ennå ikke avgjort om selskapet skal beholde navnet Grønn Jobb, men de får samme adresse som før, iallfall inntil videre. Det gjelder alle dagens avdelinger i Grønn Jobb-systemet i Halden, Sarpsborg, Sandvika og Fredrikstad.

Tenker stort

- Grønn Jobb er allerede en landsdekkende tjeneste, og vi har allerede lekt med tanken om et signalbygg sentralt plassert i Østfold, der vi kan samle all vår virksomhet. Vi er fremoverlente og liker å tenke stort, sier daglig leder Dan Mario Røian i Grønn Jobb AS. Han startet denne virksomheten i Halden i 2009, og helt siden den gang har Grønn Jobb fokusert på salg av nettbaserte kurs og systemer innenfor helse, miljø og sikkerhet (HMS). Etter hvert har arbeidsoppgaver og systemer favnet bredere – mot personaladministrasjon, ledelse og HMS og nå også bedriftshelsetjeneste.

- Vi styrker oss på alle måter gjennom dette samarbeidet. Det er alltid positivt når nye miljøer møter hverandre og kan finne synergier, sier partner Oddbjørn Hasle-Finstad.

Nye verktøy

Grønn Jobb AS vil etter oppkjøpet har 60 ansatte, hvorav 11 vil være direkte tilknyttet bedriftshelsetjenesten.

- Vi gleder oss til å komme i gang med utarbeidelse av nye verktøy som er etterspurt av mange bedriftsledere. Vi lytter alltid til våre kunder og tilpasser oss det dagens daglig leder har behov for. De fleste ønsker enkle tjenester, og vi må følge med i tiden og kunne tilby det som kreves. Vi har store planer om mer videoproduksjon og vil allerede fra neste år tilby flere produkter som vil effektivisere hverdagen for mange bedrifter. Det gjelder både kurs og webinarer, sier Dan Mario Røian.