Vigres feirer 30 år i ny drakt

0
0
0
s2smodern

SARPSBORG: Vigres AS fyller 30 år i 2017 og omprofilerer bedriften. I dag ble også den nye nettsiden lansert.

Vigres (Byrå) fyller 30 år i 2017 og legger samtidig vekk sin gamle drakt. I fjor flyttet de fra Borgenhaugen til K5-bygget på Grålum. Nå er navnet VIGRES, logoen er ny og moderne, og tjenestene oppgraderte.

Det som en gang startet som et regnskapsbyrå på Borgenhaugen utenfor Sarpsborg er nå en moderne, innovativ og fremtidsrettet leverandør av råd, økonomitjenester og skyløsninger.

Tilpasset fremtiden

- Det er ingen tilfeldighet at vi valgte å flytte bedriften til Grålum, sier daglig leder og medeier Thor Anders Hansen. – Vi ønsker å vise oss som en leverandør av andre tjenester enn kun tradisjonelt regnskap, selv om det fortsatt er en del av vår hverdag. Vi passet på å kle oss om til fremtidens krav når vi først fyller 30 år, og nå er vi klare til å møte fremtidens krav til økonomi og skybaserte tjenester, sier Hansen.

Moderne skytjenester

VIGRES har i flere år allerede vært opptatt av å ta i bruk den siste teknologien på markedet. Det er investert store beløp i løsninger som gjør hverdagen enklere for våre kunder.

- Vi kan tilby en rekke skreddersydde pakker med regnskap, kundebehandlingssystemer (CRM) og forretningssystemer. Alt leveres via skytjenester som er både dagens og fremtidens løsning, og med den kompetansen vi besitter, ønsker vi å være din samarbeidspartner, sier Thor Anders Hansen.