fbpx

Nordialog er hele regionens Telenorleverandør

ROLVSØY: Nordialog i Fredrikstad er Østfold- og Folloregionens største leverandør av kommunikasjonsløsninger.

Alle vet at Nordialog i Fredrikstad leverer både mobiltelefoner og abonnement fra Telenor til bedriftsmarkedet, men de leverer mye mer enn dette. Nordialog gir deg de mest moderne kommunikasjonsløsninger og kan faktisk fungere som din egen IT-avdeling når du har behov for det.

For to år siden ble datidens Telehuset og Nordialog slått sammen til én avdeling som ble samlokalisert på Rolvsøy i Fredrikstad. Herfra betjener åtte ansatte alt fra de aller minste til de helt store bedriftskundene.

Landsdekkende kjede

- Her i Dikeveien har vi et moderne kundesenter, mens vår aktive og kompetente supportavdeling er plassert i Moss. Sammen med det store støtteapparatet vi har i Oslo kan vi yte service og finne optimale løsninger for alle typer næringslivskunder. Vi er regionens største leverandør av kommunikasjonsløsninger. Nordialog er en landsdekkende faghandelskjede med 22 avdelinger. Avdelingen vår er eid av Techstep ASA med 130 ansatte og en samlet omsetning på 650 millioner kroner, sier daglig leder i Nordialog Fredrikstad Morgan Pettersen.

Overlegen dekning 

Som leverandør av Telenors tjenester har Nordialog den teleoperatøren med best dekning og høyest hastighet i ryggen. Den norske operatøren har for eksempel cirka 2 500 flere basestasjoner enn den største konkurrenten. Dette gjør Nordialog i stand til å være det nødvendige bindeleddet som utarbeider de beste løsningene for hver enkelt kunde.

Rådgivning

- Vi er gode på både rådgivning og veiledning.  Vi har hele tiden fokus på å levere det kunden trenger – hverken mer eller mindre, sier kunderådgiver Freddy Slommerud. Både han og hans kolleger i salgsteamet har jevnlige statusmøter med sine større kunder, der de gjennomgår behovet og funksjonaliteten i den løsningen de har levert. Ofte er det behov for justeringer, enten det gjelder abonnementstyper eller maskinvare.

- Slik kan kundene hele tiden være sikker på å ha den optimale løsningen for nettopp sin bedrift, sier Slommerud.

Brede og dype løsninger

- Vårt hovedfokus ligger hele tiden på å plukke ut, sette sammen og levere de mest egnede kommunikasjonsløsningene for våre kunder. Slik sikrer vi at de får de løsninger bedriften har behov for, enten det dreier seg om avanserte videokommunikasjonstjenester, fiberleveranser og interne nettverk, skybaserte programvareløsninger eller utstyr som mobiltelefoner, nettbrett eller bærbare datamaskiner. Her får man alt på ett sted, sier kunderådgiver Ingunn Løvhaug. Hun legger til at det er en del av Nordialogs filosofi å vise at de over tid ivaretar kundenes interesser og kommunikasjonsbehov.

- Derfor leverer vi tjenester som løsningsdesign, prosjektledelse, teknisk og organisatorisk implementering, opplæringsprogrammer og sikring av langsiktig drift gjennom drifts- og supportavtaler, sier Løvhaug.

Alltid oppdatert

Nordialog har en rekke store bedrifter som de har hatt en langvarig relasjon til, både private og offentlige, og ofte med krevende behov. Kunderådgiver Cato Dahle liker derfor å ligge i forkant.

- Vi gjør ofte mer for bedriften enn det selve avtalen skulle tilsi. Vi leverer det lille ekstra for å kunne bidra til effektivisering og produktivitetsforbedring gjennom våre løsninger og tjenester, sier Dahle.

- En av fordelene med å være kunde hos Nordialog, er at vi følger med på produkt- og løsningsutvikling i en rekke norske og internasjonale fora. Vi er oppdatert hele tiden og nøler ikke med å tilby våre kunder forbedringer så snart de er på markedet. Vi standardiserer løsninger som passer bedriften og følger opp tett i etterkant. Vi fokuserer alltid på å levere et sluttprodukt som er riktig for den enkelte kunde, sier kunderådgiver Roald Pettersen.

0
0
0
s2smodern

 

Siste fra Moss