fbpx

Torp Consulting AS utvider virksomheten

SARPSBORG: Siden starten for snart to år siden har Torp Consulting AS vokst betydelig i Østfold.


Siden starten for snart to år siden har Torp Consulting vokst betydelig i Østfold. Nå utvider de virksomheten til også å omfatte personalutleie av nøkkelpersonell.

Daglig leder Annette Thorsø Mohr er kjent i Østfoldmarkedet som en dyktig headhunter. Hun har spesialisert seg innen rekruttering av ledere og fagspesialister. Torp Consulting Øst inngår i Torp Consulting AS i Vestfold.  Nå skal personalutleie av nøkkelpersonell også inngå i tjenestene som leveres fra Østfold. Det betyr at avdelingen kan stå foran ansettelser ved kontoret i Hafslund Næringspark. 

Bidrar til verdiskapning

Torp Consulting AS er en totalleverandør av HR-tjenester.

- Vi er i markedet for å bistå næringslivet og offentlige oppdragsgivere med de tjenester de trenger for å nå sine strategier og mål. Som tjenesteleverandør av HR tjenester bidrar vi til verdiskapningen i bedriftene og dette er sentralt i vår motivasjon. Om en leder- eller medarbeider er god eller dårlig kan aldri vurderes isolert. Det må sees i sammenheng med virksomhetens strategier, verdier og rammer for videre utvikling. Målet med utvelgelsen er å finne den kandidaten som best vil lykkes i rollen. Basert på vår erfaring og kompetanse hjelper vi næringslivet med å finne riktige kandidater eller riktig prosess på en profesjonell og trygg måte, sier Annette Mohr.

360 analyse, kompetansekartlegging og omstilling.

Gjennom CEB (SHL talent measurement) er vi sertifiserte brukere av test- og analyseverktøy for bruk og gjennomføring av ulike prosesser som bidrar til å sette fokus på organisasjonens ledere og ansatte. Med utgangspunkt i bedriftens fremtidige kompetansebehov gjøres det en evaluering og status «as is».  Basert på dette vurderes ledergruppe eller ansatte i en 360 graders analyse hvor tilbakemeldingen blir konkret og tydelig. Målet med prosessen er særlig å identifisere organisasjonen eller den ansattes utviklingsområder gjennom at vi finner gap mellom den faktiske og den ønskelige ytelsen i organisasjonen. 

Ved kompetansekartlegging om omstillingstjenestene benytter vi også testverktøyet i kombinasjon med coaching og veiledning.

Brenner for regionen

Med røtter i Fredrikstad og kontor i Sarpsborg er Annette glad for å kunne fremsnakke Østfold generelt og Nedre Glomma spesielt.

- Vi er ett felles arbeidsmarked og næringslivet bør i større grad se mulighetene i dette. Vi må fortelle den gode historien om hverandre og ikke minst få frem suksesshistoriene i markedet.  Det er en positiv prognose for arbeidsmarkedet i Østfold 2017 og fylkets aktivitet og kompetansebehov bør i større grad synliggjøres for å styrke regionens attraktivitet. 

Det er et imponerende næringsliv i Nedre Glomma, men mange av bedriftenes suksesser er en godt bevart hemmelighet forteller hun.

- Vi har et godt nettverk, både på kunde og kandidatsiden, som er opparbeidet gjennom 15 års aktivitet i bransjen. På kundesiden har det vært en fin tilstrømning av nye kunder det siste året. På kandidatsiden har vi mange relevante leder- og medarbeiderkandidater som er klar for et karriereskifte, dette gjelder innen salg, innkjøp, daglig ledelse, regnskap og økonomi.

 

 

0
0
0
s2smodern