System1 har blitt en av de store aktørene

0
0
0
s2smodern

SARPSBORG: I fjor feiret System1 sine første 10 år. Nå er de en av de stoire innen systeminnredninger.

2016 feiret System1 sitt 10-årsjubileum. Siden starten har bedriften vokst til 10 ansatte og blitt en av de store aktørene innfor systeminnredninger i Østfold.

Gjennom møysommelig arbeid har daglig leder og hovedeier Lars-Petter Rakstad loset bedriften gjennom krevende utfordringer, frem til dagens situasjon med en bedret økonomi og solid drift. Han roser sine ansatte for fremgangen. Det kommer nå daglig forespørsler fra store og små entreprenører når de skal innhente anbud på systeminnredninger fra underleverandører.

Største forhandler

- Mange av de som jobber hos oss i dag har vært her i mange år. De er lojale, pliktoppfyllende og kompetente medarbeidere, og uten disse hadde vi ikke lyktes, sier Rakstad. Bedriften hans omsetter i dag for 24 millioner kroner og er dermed en av de store på markedet.

- Vi har jobbet oss frem til en fremskutt posisjon og får jevnlig oppdrag fra mange av de store entreprenørene. Vi er en av de største forhandlerne av løsningene til Rollform, som produseres i Norge og er av høy kvalitet. Gode produkter sammen med kreative løsninger og hyggelige medarbeidere er en rød tråd i alt vi gjør. Det er mange typer løsninger i markedet, men vi bruker kun kvalitetsprodukter fra kjente produsenter, sier prosjektleder Inger Hansen.

- Vi har opparbeidet god kompetanse og kan gi våre kunder gode råd på hvilken type innredning og hvilke løsninger de bør velge, legger Lars-Petter Rakstad til.

Stor og seriøs kunde

Trond Gundersen hos Rollform er til daglig opptatt med salg og kundeservice og forteller at han har kjent System1 helt tilbake til starten for 10 år siden.

- Samarbeidet oss imellom er basert på god kommunikasjon og felles forståelse for å finne gode løsninger.  Sammen har vi utviklet både spennende løsninger i leveranser til sluttkunder og gode rutiner for videre samarbeid. For Rollform er det viktig å ha en så stor og seriøs kunde som System1, sier Gundersen.

Spennende og utviklende

Frem til 2008 leverte Rollform kun systemvegger i gips før de startet opp egen produksjon og leveranser av glassvegger. Rollform er sammen med Time Interiør en del av Time-konsernet med hovedsete i Sandnes og de er tilsammen blant de største produsentene av systemvegger i Norge.

Samarbeidet med System1 har vært spennende og utviklende for begge parter, sier Gundersen. Han passer på å gratulere System1 med jubileet.