0
0
0
s2smodern

SKI: Scala Bemanning skal videreutvikle kompetansen som forløperen To Bemanning opparbeidet.

Bemanningsbyrået To Bemanning har siden 2010 markert seg som en seriøs aktør innenfor bemanning og rekruttering i hele regionen. Selskapet skifter nå navn til Scala Rekruttering & Bemanning AS fra nyttår. Samtidig styrker den nye eieren staben.

Sarah Launy har erfaring fra selskapet siden 2012 og fungerer nå som daglig leder i selskapet. Med seg på laget får hun fra 1. januar 2017 salgsansvarlig Petter Blyverket fra Langhus. Blyverket vil jobbe med oppsøkende salg mot kundene i regionen og holde kontakten med markedet, og med bakgrunn fra en teknisk entreprenør, og med et stort kontaktnett i distriktet, vil dette styrke selskapet. Petter forsikrer at Scala vil fortsette å fokusere på kundenes behov, og levere kompetent arbeidskraft til kundene. Spesielt innenfor bransjene salg, elektro, el-kraft og VVS vil Scala styrke sin posisjon. Som To Bemanning var det, er Scala selvfølgelig også åpne for å levere tjenester til andre bransjer, og dette gjelder ikke minst rekruttering til faste stillinger.

Kvalitetskontroll

- Scala tilbyr bemannings- og rekrutteringstjenester på høyt nivå. Vi firer aldri på kvalitet, kundeservice eller oppfølging, og gjør gjerne en ekstra innsats for våre kunder. Vi har en rekke større kunder som stadig kontakter oss når de trenger arbeidskraft, fordi de vet at vi alltid leverer. Våre faste kunder kjenner oss så godt at de gjerne bestiller tjenester over telefonen. De vet at vi finner de personer og den kompetanse som etterspørres. Vi er alltid grundige med bakgrunnssjekk og kvalitetskontroll for de kandidater vi tilbyr. Vi liker å si at vi er profesjonelle i arbeidet, men med et stort hjerte. Det er som regel en god kombinasjon, sier Sarah Launy.

Fleksibilitet

Scala Rekruttering ligger sentralt til i Holteveien 5 i Ski, bare fem minutter fra togstasjonen. Det gjør kontoret lett tilgjengelig for både kunder og kandidater.

- Vi ser også frem til å tilby nye tjenester til våre kunder. Gjennom et samarbeid med Scala Bedriftsrådgivning AS kan vi levere kvalitetstjenester også innenfor områder som salgstrening og tradisjonelt forbedringsarbeid, og med dette tror vi at vi kan bli en attraktiv samarbeidspartner for kunder i Follo. Vi finner alltid løsninger enten det er store eller små bedrifter. Scala omsetter i år for cirka 10 millioner kroner, men har offensive planer. Planen er å øke omsetningen med ca 40 prosent, noe daglig leder mener er realistisk tross sterk konkurranse i markedet.

- Det skal vi løse ved å være aktive i markedet og få nye kunder til å teste oss. De som gjør det, kommer ofte tilbake, sier Launy.

 

Siste fra Fredrikstad