fbpx

Adecco skaffet jobb til 16 000 personer

– Adecco skaffet i 2013 jobb til 16 196 personer i Norge. Det er vi stolte av, sier Cate Munch Ditlefsen i Adecco Fredrikstad.

- Vi er stolte av å ha skaffet jobb til så mange som 16 000 personer. For Adecco er det dessuten viktig å ivareta et godt arbeidsmiljø. Derfor så vi OL på tv, har vinlotteri og kjøper kake når noe skal feires, sier Cate Munch Ditlefsen.

Denne holdningen er ikke unik for den ene avdelingen, men gjennomsyrer Adeccos organisasjon over hele landet. Medarbeiderne sier de er stolte av å jobbe i Adecco, og dette smitter over på kunder og samarbeidspartnere.

Skaper godt miljø

- Et godt arbeidsmiljø er avgjørende for et godt bedriftsresultat. Vi anstrenger oss for å leve opp til vårt ordtak «better work, better life». Vi tilbringer tross alt halvparten av vårt våkne liv på jobb, og da må det være gøy å gå dit. Vi prøver å få til aktiviteter for å skape et godt miljø der folk trives, sier Munch Ditlefsen.

Nærhet til kunden

Adecco er den desidert største og mest omfattende aktøren innenfor bemanning i Norge. I Østfold og Follo alene er det fem avdelingskontorer med totalt 30 medarbeidere. Det betyr nærhet til kunden uansett hvor man holder til. Den desentraliserte organisasjonen gjør at kompetansen blir ivaretatt ute i hvert enkelt avdelingskontor. Det sørger for fleksibilitet og hurtighet overfor så vel kunder som medarbeidere.

- Konsulentene i Adecco har dessuten profesjonell bakgrunn innen sine respektive fagfelt. Vi ønsker å være medspillere og diskusjonspartnere, ikke bare en leverandør av personell, sier avdelingslederen.

Ingen diskriminering

Medarbeiderne hos Adecco er stolte av virksomhetens nulltoleranse mot diskriminering på bakgrunn av kjønn, religion, seksuell legning og etnisitet.

- Stolthetsfølelsen er minst like viktig for våre medarbeidere ute i bedriftene. Vi jobber kontinuerlig for at våre vikarer skal ha det bra på sin arbeidsplass.

0
0
0
s2smodern

Siste fra Moss

Siste nytt fra NRK Østfold

 • Ny manet skaper trøbbel

  17.07.19 08 15

  Den amerikanske lobemaneten setter seg fast i trålere, og spiser enorme mengder plankton. Maneten ble observert i Norge første gang i 2007, og har i løpet av få år spredd seg fra svenskekysten og opp til Trøndelag, ifølge Havforskningsinstituttet. Maneten[…]

 • Vil redusere matsvinn

  17.07.19 06 55

  Folk er opptatt av matsvinn. Det sier Hanne Johansen i «too good to go». Hvert år kaster vi rundt 385.000 tonn med mat her i landet, og omtrent halvparten av matsvinnet kommer fra folks egen husholdning. Appen «too good to[…]

 • Valgt inn som styreleder

  16.07.19 23 11

  Norges Bygdeungdomslag har valgt Inger Johanne Brandsrud fra Eidsberg som ny styreleder. Hun er spesielt opptatt av klimaproblemene, og mener at det må tilrettelegges bedre for å kunne leve miljøvennlig i distriktet.