Årets beste Eika-bank

0
0
0
s2smodern

SARPSBORG/MYSEN: Eidsberg Sparebank gikk i 2016 helt til topps i kåringen av «Årets Beste Bank» i Eika Gruppen.

- Banken har slått knock-out på de andre bankene i Eika Gruppen og oppnådd topp resultater både innenfor personmarkedet og bedriftsmarkedet, forteller en stolt leder for deres avdeling i Sarpsborg, Jon Harald Bjørnstad.

Bjørnstad forteller at resultatet er basert på lagarbeid og topp innsats fra alle deres 41 ansatte gjennom hele fjoråret. 

- For øvrig har vi vært på pallen de tre siste årene, og det er deilig når planmessig og systematisk arbeid endelig krones med at vi oppnår å bli nummer én i konkurranse med 74 andre banker i Eika gruppen, forteller han.

- For våre kunder betyr seieren at de har en bank som ligger i toppen også når det gjelder kundetilfredshet. Vi har hatt sterkt fokus på å skape gode kunderelasjoner og bidra til at våre kunder opplever helhetlige løsninger innenfor finans og forsikring. Vår rolle som bank er ikke nødvendigvis bare å låne ut penger, men også å være en aktiv og god rådgiver, sier Bjørnstad.

Han forteller videre at konkurransen blant Eika bankene stadig øker, og at det blir tøffere konkurranse for hvert år. 

- For å vinne i år måtte vi faktisk levere hele 43 prosent bedre toppscore i forhold til fjoråret. Når vi i tillegg tenker på at det er hele 74 banker som deltar i konkurransen, så blir vi både stolte og ikke minst topp motiverte for å fortsette vårt målrettede arbeid fremover. 

- Resultatet i konkurransen viser at vi gjør mye riktig, og det bidrar faktisk også til at vi nå også ansetter ytterligere to personer for å styrke oss innenfor personmarkedet på avdelingen i Sarpsborg, forteller Bjørnstad. 

Bjørnstad forteller også at man i Eidsberg Sparebank fokuserer på helhetlig tankegang rundt økonomiplanlegging for kundene. Dette i sammenheng med tilstedeværelse og tilgjengelighet mener han også har betydd mye for de gode resultatene.

- I vårt daglige arbeid skal våre rådgivere bidra til at våre kunder opplever gode løsninger på alt i fra kort, pensjonsplanlegging, spareavtaler, finansiering og person- og skadeforsikring. Vi skal også bidra med tilrettelegging og økt bruk av våre nettbanktjenester blant våre kunder, avslutter en begeistret leder for Eidsberg Sparebanks avdeling i Sarpsborg, Jon Harald Bjørnstad.