0
0
0
s2smodern

RÅDE: Før sommeren er første virksomhet på plass i Holstad Gruppens nybygg, men det er fortsatt ledige arealer.

Før sommeren er første virksomhet på plass i det nye næringsbygget til Holstad Gruppen i Råde sentrum. Fortsatt er det ledige arealer, men interessen for å etablere seg i sentrum av Østfold er økende.

– Markedet har vært tregere enn vi forventet, men nå ser interessen ut til å øke. Vi har hatt kontakt med flere virksomheter, blant annet helserelaterte bedrifter, noe lokalene passer godt til. Men vi er fleksible og kan tilby skreddersydde lokaler etter behov, eller åpen flate der leietakerne selv kan designe og etablere innredning, sier daglig leder i Holstad Gruppen Tor Erling Aasheim.

God kommunikasjon

Det tre etasjer høye bygget har 12 leiligheter i de to øverste, og de er solgt for lenge siden. Næringslokalene i byggets første etasje er på ca 600 kvadratmeter, og 400 av de er foreløpig ledige.

– Det er godt med parkeringsplasser både utenfor inngangen og i parkeringskjelleren. Fasaden ligger mot fylkesvei 118, et steinkast fra E6 og midt mellom de tre største byene i fylket. Ny og moderne jernbanestasjon ved dobbeltsporet jernbane med Intercity-trafikk ligger i gangavstand. Det er vanskelig å ligge mer sentralt enn dette, sier Aasheim.

En bra miks

Torsvei 1 ligger i Karlshus som er Råde kommunes sentrum, der det er en god blanding av private handels- og servicebedrifter samt kommunens administrasjon.

Ytterligere informasjon fås ved henvendelse til Metra Næringsmegling Moss på telefon 69 27 89 00, eller på www.metra.no/naeringseiendom-til-leie.

Siste fra Fredrikstad