0
0
0
s2smodern

FREDRIKSTAD: Gaards-Service utvikler stadig virksomheten og investerer nå i miljøvennlige maskiner

- Stadig flere etterspør støysvake og miljøvennlige maskiner. Derfor har vi nå investert nærmere to millioner kroner i en ny feiemaskin med markedets mest miljøvennlige motor, sier daglig leder i Gaards-Service AS i Fredrikstad, Rino Skaug.

Skaug er glad for kravet om lavere utslipp og mindre støy. Det fører nemlig til at tilfeldige konkurrenter med eldre utstyr ikke lenger kan slå seg inn på markedet ved å dumpe både pris og kvalitet. I dag er det moderne og effektivt utstyr som vinner kontraktene.

Lojale medarbeidere

Nå på våren er det fullt fart for både feiemaskiner og gressklippere hos vaktmestersentralen på Øra. Etter mer enn 40 års drift er virksomheten like stabil og har en kontrollert vekst hver eneste år. Noe av grunnen er viljen til å investere i nytt utstyr og fleksibiliteten de ansatte viser.

- Uten lojale medarbeidere hadde vi ikke kunnet drive så stabilt som dette. Vi har lite gjennomtrekk, og de fleste ser ut til å trives med sine arbeidsoppgaver. Det gir god kvalitet på våre tjenester, sier Skaug.

Alt på ett sted

Gaards-Service har en rekke langsiktige avtaler med både offentlige og private kunder. Ikke minst er deres totaltjenester overfor borettslag og sameier populære. Fredrikstad-firmaet tilbyr alle tjenester levert fra ett og samme sted.

- Enten man skal brøyte snø, beskjære trær, feie parkeringsplassen, bytte lyspærer eller klippe gresset er det samme telefonnummer. Det gjør det enkelt for den stedlige styrelederen, som slipper å forholde seg til ulike leverandører, sier Skaug.

Gaards-Service flyttet til Øra i 2013 og har nå romslige og moderne lokaler, verksted og lagerhall.

contentmap_plugin