Hos Storcash kan du handle – alltid

0
0
0
s2smodern

FREDRIKSTAD: Storcash har startet en ny bonusordning for sine bedriftskunder.

Programmet «Alltid» gir betydelige rabatter på spesielt mineralvann, men også øvrige varer hos Storcash på Råbekken i Fredrikstad.

- Programmet er basert på en app, som hele tiden viser hvor mye bonus man har opptjent. Bonusen kan brukes til betaling i butikken, og appen holder hele tiden oversikt over hva som blir brukt og hvor mye som står igjen. Alle som er medlem hos oss kan melde seg inn, og den årlige avgiften er innspart etter bare kort tid. Siden lanseringen av appen er noe forsinket, gir vi nå full bonus i hele 2017 for de som melder seg inn nå. Det vil sier; bonus med tilbakevirkende kraft, sier daglig leder for Storcash AS i Østfold, Per-Arne Gjødalstuen.

For næringsdrivende

Storcash på Råbekken i Fredrikstad leverer ut tonnevis med varer til restauranter, gatekjøkken, pizzasjapper og storhusholdning hvert eneste år. Fordelen med å handle her, er at man kan kjøpe inn i mindre kvanta. Dermed slipper man varer som ligger og blir ødelagt på eget lager.

Storcash er eide av Norgesgruppen og kaller seg landets største stormarked for næringsdrivende. Her kan nemlig alle med kundekort handle det de trenger av alt fra meierivarer, grønnsaker og kioskvarer til emballasje og non-food. Til og med øl, vin og brennevin selger Storcash, men det betinger skjenkebevilling for å kunne handle alkoholholdige drikkevarer.

Rimeligere

- Bortsett fra det selger vi det vi har til både store og små kunder. Mange er innom her flere ganger daglig for å fylle opp hyllene i kiosken, bensinstasjonen eller pizzarestauranten. Men det er ingenting i veien for å handle her for andre bedrifter. Alle bruker jo kaffe, og fra tid til annen kanskje man trenger mat, frukt og mineralvann til et arrangement. Som regel er det da rimeligere å handle hos oss enn i en vanlig dagligvareforretning, sier daglig leder Per-Arne Gjødalstuen. Han legger til at mange også kjøper gaveesker til jul og andre høytider.

- Vi har cirka 3 000 varelinjer i butikken i dag, men kan skaffe ytterligere 22 000. Det betyr at det neppe finnes produkter vi ikke kan levere på forespørsel, sier Gjødalstuen.

Messe 11. mai

Hvert år arrangerer Storcash en messe der leverandører viser frem og demonstrerer sine produkter. Her kan besøkende smake på nyheter fra 10-15 leverandører med stand ved inngangspartiet.

- Dette er populært og nyttig for mange som vil ta inn nyheter eller bare holde seg oppdatert på hva som finnes i markedet, sier Per-Arne Gjødalstuen.