0
0
0
s2smodern

ØSTFOLD: Brødrene Ødegård Maskindrift ble etablert for 15 år siden og drives og eies av far Håkon, og Brødrene Erik ,Øystein og Espen Ødegård.

Erik er daglig leder, og han forteller at de har hatt en jevn og fin vekst fra oppstarten med en traktor og gravemaskin, til i dag å disponere 15 gravemaskiner, 5 lastebiler og mye annet utstyr. Han forteller at det har vært en bratt læringskurve, med mange arbeidsoppgaver og utfordringer underveis. Vi er veldig takknemlige for at pappa lot oss få det fulle og hele ansvaret med å drive fra dag én. Han hadde vært i bransjen i mange år før vi startet og så nok litt av utviklingen som kom i form av papirarbeid og myndighetskrav.

I dag teller bedriften 25 ansatte og omsetter for NOK 55 millioner.
Brødrene Ødegård leverer det meste innenfor grave- og grunnarbeids tjenester, og kundemassen er alt fra privatpersoner og Byggentreprenører til kommuner og Statens Vegvesen

- Vi har vært heldige og er takknemlige for å ha flinke og selvstendige ansatte, og ikke minst en kundemasse som har vist oss tillit. For øvrig er vi også opptatt av å rekruttere inn nye mennesker til bransjen, derfor forsøker vi alltid å ha to lærlinger i staben, forteller Ødegård.
Stort sett har Brødrene Ødegård sitt nedslagsfelt i Østfold, men også i Folloregionen er de nå i gang med arbeider, blant annet for Veidekke på Nordre Finstad gård i Ski.
Vi er i disse dager i gang med grunnarbeider for byggefeltet Roligheten i Sarpsborg som bygges i regi av Byggentreprenør HP Hovelsen AS.
Hovelsen er en god kunde som vi har samarbeidet med i mange år, og vi ser frem til videre samarbeid med både de og våre kunder for øvrig, avslutter Erik Ødegård.

 

Siste fra Fredrikstad