0
0
0
s2smodern

SARPSBORG: Malermester Ronny Gulbrandsen i Sarpsborg avsluttet nylig et stort prosjekt i Askim.

- Vammaveien 15 i Askim er vårt hittil største prosjekt, sier en av prosjektlederne Kjell Ivar Kristiansen hos Malermester Ronny Gulbrandsen AS. For noen uker siden overleverte de 34 leiligheter til utbyggeren, KM Bygg i Rakkestad.

Boligkomplekset med en Kiwi-butikk på gateplan ligger sentralt i Askim og er samtidig utbyggerens største prosjekt så langt. Salget av de topp moderne leilighetene har gått svært bra, og hele prosjektet er i rute.

Måtte leie inn

- Vi samarbeider ofte og godt med KM Bygg som bruker oss både til prosjekter og mindre rehabiliteringsoppdrag. Det er en stabil oppdragsgiver som vi setter pris på, sier Kristiansen. Han legger til at Malermester Ronny Gulbrandsen AS har 12 malere ute på ulike prosjekter og oppdrag til daglig. Nær halvparten var engasjert i Vammaveien da det sto på som verst.
- Vi hadde dessuten så mye å gjøre da prosjektet startet ved nyttårstider at vi var nødt til å leie inn ytterligere noen malere. Men etter hvert tok våre egne over og sluttførte arbeidet.

Høy aktivitet

Malerfirmaet i Sarpsborg har fulle ordrebøker og nok å henge fingrene i til et stykke ut i 2018. Det er høy aktivitet i markedet.
- Vi har regnet på mange jobber etter ferien, og vi går ut fra et en del av dem tilfaller oss. Det er fortsatt mange forespørsler og vi ser ikke helt hvor dette ender. I dag har vi oppdrag i Sarpsborg, Askim, Mysen og Fagerstrand blant annet. Det betyr at våre folk er å se over store deler av regionen, sier Kristiansen.

 

 

 

Siste fra Fredrikstad