0
0
0
s2smodern

FREDRIKSTAD: Øyvik Regnskap ble nylig en del av Bookkeeper. De går sammen for å styrke kundene.

Øyvik Regnskap og Bookkeeper har funnet sammen. Det vil gi dem et løft – til beste for kundene.

- Ved å bli en del av en større aktør, får vi tilgang til flere ressurser, økt spesialkompetanse og framtidsrettede systemer og digitale verktøy. Det gir kundene enda større muligheter på sikt, sier Torill Øyvik i Øyvik Regnskap.

Styrker laget

Christian Theodorsen, partner hos Bookkeeper, gleder seg til å få ytterligere sju erfarne og dyktige medarbeidere på laget.
- Øyvik Regnskap er et tradisjonsrikt firma som er kjent for å dyrke nære og tette relasjoner med kundene. Det er sammenfallende med vår egen profil, som nå blir styrket ytterligere. Vi skal fortsatt være ditt naturlige, lokale regnskapskontor, sier han.
Foreløpig vil Øyvik Regnskap bestå som eget selskap, og drive fra de samme lokaler som før. Kundene vil således ikke merke noen endring annet enn at de får tilgang til et større apparat.

Skreddersøm

Bookkeeper har utviklet sin eget digitale plattform ”Min Bookkeeper”, hvor de kan skreddersy løsning etter kundens ønske og behov.
I tillegg benytter de markedsledende skysystemer og andre teknologiske løsninger som sørger for at kunden alltid er online og oppdatert – hvor enn i verden han eller hun måtte befinne seg.”
- Bedrifter har ulike behov i forhold til hva de ønsker å sette bort og hva de vil håndtere selv. Det viktige for oss, er å finne den løsningen og logistikken som styrker våre kunder, samt forutsigbarhet på pris.

Mer effektivitet

Outsourcing av personal -, lønn- og regnskapstjenester bidrar ofte til å skape en kostnadseffektiv drift. Det frigjør også verdifull tid slik at kundene kan fokusere på kjernevirksomheten. Det gir bedre kontroll – og bedre økonomi!
- Jo mer selvbetjent du er, besto mer kontroll har du, minner de om, og er ikke i tvil om at skybaserte løsninger med sømløse samhandlinger er framtiden.
Samtidig påpeker de at det alltid vil være behov for den menneskelige fagkompetansen.
- Helt klart! I tillegg til å sørge for at det regnskapsmessige er i henhold til et innfløkt regel- og lovverk i stadig endring, står vi sammen med kunden i tykt og tynt. Vi er gjerne med fra etablering til utvidelser, oppkjøp, fusjoner og omstillinger.
- Vi kan lese utviklingen og bidra med gode råd om økonomi og systemoppsett, samt gi kunden kontroll og forutsigbarhet. På den måten er vi en lønnsom ressurs og samtalepartner for våre kunder, sier Torill Øyvik og Christian Theodorsen.
Nå på samme lag!

 

Siste fra Fredrikstad