0
0
0
s2smodern

FREDRIKSTAD: – Vi satser på både utleie av matter og vask av arbeidstøy igjen, bekrefter daglig leder Jon Arild Hansen.

Express Rens & Vask er på full fart tilbake som totalleverandør av tekstilvask i Østfold. – Vi satser på både utleie av matter og vask av arbeidstøy igjen, bekrefter daglig leder Jon Arild Hansen.

Hansen valgte å trappe ned noe av driften for noen år siden, men etter en tøff periode valgte han å trå til for fullt igjen. For tre år siden ble firmaet omprofilert, nytt utstyr og maskiner ble kjøpt inn og de flyttet inn i nye moderne og romslige lokaler i Mosseveien 5 i Fredrikstad. Her har de god plass til å ta imot kundene, som setter stor pris på å kunne parkere like utenfor døren når de skal levere kalesjer, klær eller fortelt for den saks skyld. Express Rens & Vask har egen systue og både vasker og reparerer tekstilene.

Skjerpet på kvalitet

- Vi er nå den eneste totalleverandøren av tekstiltjenester med vaskeriproduksjon i Østfold. Vi vasker matter, arbeidstøy, skadetøy, kalesjer og fortelt. I tillegg har vi mange restaurantkunder og selskapslokaler på utleie av duker, tekstilservietter, kluter og annet de har behov for. Vi driver i tillegg et tradisjonelt renseri med mange private og næringslivskunder, sier Hansen. Express har i dag 10 ansatte på hel- og deltid og henter og bringer daglig store mengder klær, duker, arbeidstøy og matter i Østfold, Akershus og Oslo.

- Vi prøver å være imøtekommende og fleksible i alt vi gjør. Alle våre ansatte må være skjerpet på service og kvalitet, enten det dreier seg om vask og rens eller kundebehandling.

Kunder kommer tilbake

Det var først ved siste nyttår at Express Rens og Vask valgte å tilby matteutleie og regelmessig vask/leveranser av disse til bedrifter i distriktet.

- Det tar noe tid å bygge seg opp igjen, men flere av våre tidligere kunder har kommet tilbake til oss, og det er hyggelig. Flere bedrifter sier de setter pris på både lokale leverandører og vår service.

Siste fra Fredrikstad