0
0
0
s2smodern

HØVIK: BubbleDeck AS har vært byggteknisk rådgiver på de unike fjordleilighetene på Lehmanns Brygge i Drøbak.

BubbleDeck AS har vært byggteknisk rådgiver på de unike fjordleilighetene på Lehmanns Brygge i Drøbak.

Les også: Klart for innflytting før sommeren

– Vi har to forretningsområder. Det ene er betongelementproduktet BubbleDeck og det andre er byggteknisk rådgivning, forteller daglig leder Harald Rosendahl.

For leilighetene på Lehmanns Brygge har BubbleDeck hatt ansvaret for den byggtekniske rådgivningen.

– Bygningene ligger nær vannkanten og oppgaven vår har vært å prosjektere bygningsmassen og bryggekonstruksjonene. Noe av den gamle bryggefronten er rehabilitert og bevart. Noe utfordring har det vært i forbindelse med å lage skjermer for høy sjø ved flomvannstand. Forøvrig har vært et veldig greit og smidig prosjekt.

BubbleDeck har kraftig vind i seilene og har vært med på å levere kreative løsninger til blant annet Nye Munch Museum, Deichmanske bibliotek, Tjuvholmen, Sogn Arena og en rekke andre store bygg.

– Vi jobber over hele landet og for tiden også med nye Bodø rådhus, sier han.

Arkitektenes favorittdekke

Med BubbleDeck betongelementer benyttes opptil 35 prosent mindre betong. Kostnadene ved fundamentering reduseres og elementene gir større frihet med hensyn til arkitektonisk uttrykk.

– Elementene er fylt med plastkuler, som bidrar til å redusere elementenes vekt. Vi kaller gjerne BubbleDeck for « Arkitektenes favorittdekke», sier Rosendahl.

Siste fra Fredrikstad