0
0
0
s2smodern
Øie Eiendomsutvikling AS er nå i utviklingsfasen av et unikt kombinasjonsbygg på Gjelleråsen utenfor Oslo. Beliggenheten er unik med gode forbindelser via E6 og riksvei 4.

Nybygget får blant andre ArcusGruppen, Würth og Ringnes som nærmeste naboer, og de gode veiforbindelsene nord- og sørover gir bygget en svært sentral plassering. Innenfor en radius på 35 kilometer ligger blant annet Gardermoen og Sandvika, mens de store godsterminalene på Alnabru ligger bare 10 kilometer unna. Dette er viktige punkter for de fleste plass- og logistikkrevende etableringer i dag.

Forretningsbygget får totalt 20 lasteporter og et høylager på hele 27 meter. Innvendig kan det deles i én, to, tre eller fire etasjers plukklager, og sømløs transport av kartoner mellom etasjene er inkludert i løsningen. Totalt blir bygget på 31 000 kvadratmeter, og mye av arealene fordeles etter brukernes behov.

Stor fleksibilitet

– Vi ser for oss flere muligheter for bygget. Enten blir det etablert et flerbruksanlegg med sømløs vareflyt mellom etasjene, et enbrukeranlegg som er tilpasset bedriftens behov både når det gjelder kontorer, produksjonslokaler og lager, eller det inngås en partnerskapsavtale med blant annet varemottak, høylager og vareutlevering. Mulighetene er flere, og i en tidlig fase er fleksibiliteten som størst. Nå kan det meste tilpasses, sier daglig leder i LogCon AS, Geir Nielsen.

Hans selskap kan bidra med logistikktjenester for de som har behov for det.

–Vi kan bistå med alt fra valg av løsninger til kontakt med attraktive leverandører. Vi har stor kompetansen innen logistikkflyt, sier Nielsen.