fbpx

Solid vekst for proffsatsingen hos Bauhaus

Bauhaus Proff Service har siden høsten 2014 satset sterkere mot proffsegmentet i byggebransjen ved sine to avdelinger i Vestby og på Liertoppen. En solid vekst de to siste årene vitner om at de er i ferd med å lykkes.

Det er mange om benet i byggevarebransjen, og konkurransen er knallhard. Derfor er det viktig å etablere et kompetent miljø som tar kundene på alvor. Bauhaus har valgt å bruke mye tid på dette, og så langt ser kundene ut til å sette pris på det. Alle blir behandlet seriøst, enten det dreier seg om en stor entreprenør eller om et enmannsfirma som stikker innom en gang i blant.

Erfaren leder

- Da vi startet satsingen sent i 2014 var omsetningen på proffsegmentet beskjedent. Selv begynte jeg som leder for Bauhaus Proff Service i januar 2015 og allerede det året doblet vi omsetningen. I år har vi igjen ambisjoner om å doble dette, og ligger foran budsjett så langt, sier avdelingssjef John Erling Bredesen. Han kjenner bransjen ut og inn etter flere tiår i konkurrerende virksomheter på Østlandet. Nå tror han sterkt på konseptet til Bauhaus som baserer seg mye på relasjonsbygging og spissing av kompetanse.

Store og små kunder

- Vi har ikke bare konkurransedyktige priser, men er utpreget serviceinnstilte overfor alle. De som ikke henter varene selv, kan bestille den ene dagen og få det levert dagen etter. Slik service er viktig for mange av kundene våre. Vi har utrolig mange småbedrifter innom hver eneste dag, men leverer også til kommuner, større entreprenører og verkstedindustrien. Bauhaus selger jo mye mer enn bare byggevarer. En av våre store fordeler er at man kan handle alt på ett sted, og utvalget uten sammenligning markedets beste, understreker Bredesen.

Eget proffkontor

De to Bauhaus-varehusene på Vestby og Liertoppen har totalt 250 ansatte og tilbyr kundene nærmere 50 000 kvadratmeter salgsflate. Mer enn 120 000 varelinjer som omfatter både kjente merkevarer og egne merker er representerte i hyllene og på lageret, og tilgjengeligheten for de som ønsker å hente selv er svært god. Det er også mulighet for å bestille på Bauhaus sin egen nettbutikk for levering direkte til kunden. Egen innkjøringsport til et svært romslig og temperert lager er øremerket proffkundene, slik at de skal få en enda enklere kjøpsopplevelse. Alt er lagt til rette for at handelen skal gå så raskt og smertefritt som mulig, slik at det ikke går med unødvendig tid.

- Vi har valgt å lytte til kundene våre og forsøker å tilpasse vår virksomhet til deres krav og ønsker. Vi er forberedt på å bruke noen år på å nå våre mål, både når det gjelder andel proffkunder og vårt kompetansenivå, men vi er sikre på å nå frem. I dag representerer proffkundene et tosifret antall prosent av omsetningen, men vi ser en klar økning og regner med at andelen vil øke kraftig på kort tid. 

Betydelige rabatter

Det er enkelt å bli proffkunde hos Bauhaus. Det er bare å registrere seg på proffkontoret som ligger i tilknytning til innkjøringsporten. Der får man direktenummeret til kontoret og kommer da rett til din egen proffselger. Som proffkunde sparer man store beløp på å handle mye om gangen, men det er også betydelig rabatter for de som handler mindre partier.

- Det er bare å ringe eller ta personlig kontakt med en av oss. Våre medarbeidere er erfarne og kan det meste av «stammespråket» i bransjen. Vi kan hjelpe til med utvelgelsen av materialer og verktøy til enkeltjobber eller løse andre utfordringer kunden måtte ha, sier John Erling Bredesen.

Fordeler ved å være proffkunde hos Bauhaus:

• Kjempestort sortiment, alt på ett sted

• Konkurransedyktige priser

• Bransjekompetanse

• God tilgjengelighet

• Lange åpningstider 07-21

• Velutviklet service

 

0
0
0
s2smodern