0
0
0
s2smodern
I et drøyt år har Anita Ulven Kafe og Catering holdt dørene åpne på Aamodtsenteret i Fjerdingby. Eieren forteller at både kafeen og cateringen har blitt utrolig godt mottatt av befolkningen.

– Vi får så mange positive tilbakemeldinger at jeg nesten blir flau av all rosen, ler Anita Ulven. Siden hun i juni i fjor tok skrittet og åpnet sin egen kafe har hun opplevd en konstant opptur.

– Besøket i kafeen er bra, og folk forteller at de har savnet et samlingspunkt i Rælingen kommune. Det var en kafe her på Aamodtsenteret men den stengte for cirka ti år siden. Mange forteller at de har ventet på at det skulle komme et nytt serveringssted her. Det er ikke så mange mulighetene for de som har lyst til for eksempel å spise lunsj ute, forteller hun mens det stekes egg og bacon for fart på kjøkkenet. Det er kanskje den store favoritten blant lunsjgjestene. I tillegg går det mye av både baguetter, rundstykker, salat og høye smørbrød.

– I tillegg har vi en løvstek og hamburgermeny med pommes frites, og hver dag en dagens middag. 

Anita Ulven fikk forleden også en hyggelig gest fra kommunen. Noen av kommunens innbyggere hadde utfordret  ordføreren til å opprette en ordførerbenk hvor man kan møte bygdas øverste politiker og stille ham spørsmål. Denne ordførerbenken valgte ordføreren å legge til kafeen på Aamodtsenteret.

- Vi møtte ordføreren utenfor stemmelokalet på Nordby skole i forbindelse med valget. Samboeren min snakket med ham og utfordret han til å starte en ordførerbenk. Dette sa han ja til umiddelbart, smiler Anita Ulven.

I løpet av de 16 månedene Anita Ulven Kafe og Catering har eksistert har også mange benyttet seg av kafeens cateringtilbud.

– Vi kan tilby det meste av hva folk ønsker. Som for eksempel snitter, koldtbord, tapas og såkalt møtemat for de som trenger lunsj på jobben. Der har vi en del faste kunder.

– I tillegg så tilbyr vi at lokalene våre brukes utenom senterets åpningstid. Med 35 sitteplasser passer kafeen perfekt til både barnedåper, bursdager, konfirmasjoner eller andre selskaper.

Anita Ulven Kafe og Catering har åpent fra klokken 10.00 til 18.00 på hverdager, mens de på lørdager stenger en time tidligere.