Gir stadig flere gode råd

0
0
0
s2smodern
SpareBank 1 Regnskapshuset møter i økende grad bedrifter med behov for rådgivning. 

De ni ansatte i SpareBank 1 Regnskapshuset på Jessheim industrifeltet, har hendene fulle hver eneste dag. 

-Vi løser oppgaver for store og små bedrifter. Vi jobber med budsjettering, rapportering, lønn, fakturering, regnskap og årsoppgjør. 

Rådgivning av alle slag er det økende etterspørsel etter, sier avdelingsleder Joselyn Knevelsrud. Hos SpareBank 1 Regnskapshuset er den personlige kundebehandlingen vektlagt. Kundene har faste saksbehandlere, som kjenner den næringsdrivende og bedriften. Det gir en personlig relasjon som mange setter pris på.

Sparringspartner for bedriftene

Enten du er en stor eller liten bedrift, møtes du av nøyaktig den samme profesjonaliteten hos de ansatte i SpareBank 1 Regnskapshuset.

-Det er ingen prisdifferensiering hos oss, og alle kunder blir sett på som like viktige. Våre kunder er både de fremtidsorienterte som benytter skybaserte løsninger, og de som finner det betryggende å møte oss ansikt til ansikt og levere bilagene til «sin regnskapsfører». Vi har løsninger for å betjene hele spekteret, sier hun. 

De ansatte i SpareBank 1 Regnskapshuset opptrer som sparringspartnere for sine kunder i ulik grad. 

-Dette er en rolle som vi trives godt med. Vi blir kjent med kunden og virksomheten på en annen måte, og deler gjerne vår kompetanse og erfaring i de tilfellene det er et behov for det. Vårt felles mål er selvsagt at kundens virksomhet skal lykkes, sier Joselyn.

Sten for sten

-Å se bedrifter som lykkes med å bygge sten for sten, er inspirerende. Som sparringspartner og rådgivere, gleder vi oss over våre kunders suksess. 

Vi har kunder fra alle bransjer og favner alt fra enkeltmannsforetak, lag og foreninger til selskaper som er en del av et større konsern. Også utenlandske selskap med virksomhet i Norge.  SpareBank 1 Regnskapshusets avdeling på Jessheim har også spisskompetanse på ideelle organisasjoner, stiftelser, lag og foreninger, boligsameier og borettslag.

-Med ny teknologi kan vi tilby løsninger som dekker de fleste kunders behov for å forenkle og automatisere prosesser. Vi stortrives med våre kunder som gir oss en utfordrende og spennende arbeidsdag, sier Knevelsrud.