0
0
0
s2smodern
Certego på Romerike har funnet nøkkelen til suksess. Selskapets konsept er å påse at ditt dørmiljø fungerer optimalt døgnet rundt hele året.

- Erfaring, kompetanse og god service. Det er nøkkelen til suksess, smiler avdelingsleder Tommy Hauge ved Certegos avdeling som har kontor og utsalg på Gardermoen. 

Det som tidligere var Låsgruppen er nå Certego. Nytt navn og en tydeligere profil skal sørge for at bedriften er godt gjenkjennbar i hele Skandinavia. I Norge er Certego blitt landets største kjede med 18 avdelinger.

- Certego er blitt en betydelig kjede og det gir oss stordriftsfordeler, men her er vi ikke større enn at vi kan hjelpe alle. Vi sliper nøkkelen til utgangsdøra til privatpersoner og tar på oss store komplekse oppdrag, forteller Hauge.

Til stede der det skjer

Årsaken til at de etablerte et kontor og utsalg ved Gardermoen er i forbindelse med en større kontrakt.

- Vi leverer 1500 dører på flyplassen og det er en betydelig jobb. Det var da naturlig å etablere oss her.

Kontrakten på Gardermoen sier mye om kapasiteten til Certego. Men det er også en god referanse.

-Dette er en jobb hvor vi får brukt hele spekteret. Fra den vanlige låsen til det mest avanserte elektroniske døråpnersystemer, sier Hauge. 

Komplett sikkerhet

Selv om etableringen kom i forbindelse med denne jobben mener Tommy Hauge at lokaliseringen på Gardermoen er helt perfekt.

- Jeg er veldig glad for at vi er her. Det er en voldsom utvikling her på Gardermoen, men også rundt i omegn. Vi forventer vekst i dette området i lang tid framover.

Certego leverer komplette sikkerhetsløsninger. Installasjon og testing er en del av det, men vedlikehold og service er også en viktig bit.

- Vi har 24 timers vakt med rask tilgang på personell. Det er viktig for mange av våre kunder som jobber døgnet rundt. Da må også vi være tilgjengelig – 24 timer i døgnet, avslutter Tommy Hauge.