0
0
0
s2smodern
I idylliske omgivelser tilbyr Smakfulle Rom konferanseløsninger som er en blanding av det gode gamle og det ypperste moderne.

Det er et høyst utradisjonelt konsept ekteparet Stine og Hans-Ove Kirkeby har bygd opp rundt gården Asak Søndre på Sørum. Rundt gården slynger et av Skandinavias største klatreparker seg og midt på gårdsplassen er det bygd et moderne konferansehotell.

-Hotellet er isolert sett moderne med alle fasiliteter, men det som er unikt er at vi blander det med grunnverdier fra en bondegård, unik mat og vi har muligheter for aktiviteter i umiddelbar nærhet, forteller Stine Kirkeby og Hege Kvervavik.

Unike matopplevelser

Kurs og konferanser på Smakfulle Rom skal gi deltakerne den komforten et hotell skal gi, men i tillegg mener Stine Kirkeby at gjennom ganen kan konferansen bli noe helt spesielt.

-Vi har vært så heldige å få med oss Lars-Erik Undrum som kjøkkensjef. Han har erfaring fra det beste innen matopplevelser og gir oss en ekstra dimensjon. Vi legger betydelig vekt på mataspektet ved det å være på kurs og konferanse og mener at det kan løfte oppholdet til noe helt spesielt.

Lars-Erik Undrum har en imponerende CV som inneholder blant annet Bagatelle, Pascal, Le Canard og ikke minst har han vært med på kokkelandslaget. 

Genuin interesse

Lars-Erik Undrum mener han har fått en gyllen mulighet til å utvikle seg selv som kokk og ikke minst få utfolde seg på kjøkkenet.

-Vi er jo i et miljø som er en drøm for en kokk. Her har vi muligheter for å dyrke egne varer, vi er tett på lokale matprodusenter og kan tilby masse ferske lokale matvarer. Vi har fenalår som henger og godgjør seg, og det er ikke på et lager, men i et ekte gammelt stabbur. Det er jo fantastisk.

-Vi snakker ekte mat, smiler Undrum. Her kan han utfolde seg og gi gjestene noe helt eget.

Smakfulle Rom baker blant annet brød og hvetebakst, og de lager egen sjokolade og egne müsliblandinger, men det stopper ikke der. Fremover vil de også utvide produksjonen til flere produkter, som for eksempel egenprodusert øl og ulike typer spekemat.

-Vi bygger menyen på tradisjoner, men ønsker å tillegge maten en egen tvist. Vi skal sørge for at det er god mat og ikke minst skal det være nok mat.

Nok av alt

Når kokken sier nok mat nikker både Hege og Stine. De er opptatt av at gjestene ikke skal gå sultne fra bordet.

-Som sagt så har dette hotellet reist seg fra en bondegård og vi er jo vant med at det skal være gode porsjoner. Rikelig med mat og romslig med plass, sier Stine Kirkeby.

Det er viktig for oss at gjestene skal føle at de får noe unikt og personlig når de kommer hit, sier Hege Kvervavik. 

Nyrenovert

Den nyrenoverte låven åpnet i november 2015, og i arbeidet med planløsningen har de tenkt på hver minste detalj. Gjestene får oppleve moderne lokaler og den gode matopplevelsen. 

– Vi kan tilby spenstige opplevelser – både med og uten mat, og konferansefasiliteter til både større og mindre grupper. Smakfulle Rom spesialiserer seg på å ta imot mindre grupper som ønsker høy standard. Med eksklusive møterom med egen stue, egen spisestue og en vinterhage er alt på plass for den gode atmosfæren, forteller Stine.

Fakta

• Holder til i Sørum – midt mellom Oslo og Gardermoen

• Låve over fire etasjer

• Plass til 120 gjester i største konferansesal

• Plass til 120 gjester i spisesal

• Tre møterom med plass til 15-20 personer, ett med egen eksklusiv stue

• Lyst spiserom for mindre grupper – relanserer den gamle søndagsfrokosten

• 15 hotellrom med særpreg – alle har ulik utforming og materialvalg

• Eksklusivt materialvalg