0
0
0
s2smodern

- Det er viktig for oss å være i forkant og med den digitaliseringen vi nå setter i verk, kan vi være i forkant og enda mer effektive, sier daglig leder Vidar Hoseth.

Takringen tar i bruk NOBB i løpet av første kvartal og systemet skal effektivisere Takringen. Det vil komme både bedriften selv og kundene til gode.

NOBB

- NOBB er et digitalt verktøy som både effektiviserer og forenkler. I NOBB registreres all grunndata, priser, miljø- og produktdokumentasjon, bilder og produktenes egenskaper. Dette er systemer som er tett integrert med varehandelen og proffmarkedet og brukes i dag av mange hundre aktører på det norske markedet. Data oppdateres automatisk og vi kan være tilgjengelige fra alle plattformer, forteller Hoseth.

Med digitaliseringen vil også Takringen slippe å bruke tid på tungdrevne analoge systemer som er tidkrevende.

- Som sagt skal dette effektivisere driften og vi kan bruke tid på det vi skal, tak, smiler Vidar Hoseth. 

Takringen vokser

Takringen har i løpet av kjedens 16 år eksistens vokst til cirka 45 medlemsbedrifter og vokser stadig.

- Takringen ble etablert i 2000, men den gang under navnet Takringen Ektakon. I 2002 ble det endret til Takringen AS. Vi er en kjede med et grunnkonsept som gir hver enkelt selvstendig entreprenør betydelig frihet. Produktene vi fører plukker vi ut fra anerkjente norske og utenlandske produsenter, forteller daglig leder Vidar Hoseth.

Ny teknisk kjedeleder

Takringen har nå ansatt ny teknisk kjedeleder. Thor Tveitan har lang erfaring fra byggbransjen og kommer nå fra en stilling som prosjektleder i Hafa Bathroomgroup. 

- Jeg ser fram til denne utfordringen. Tak er viktig, men jeg tror det kommer til å bli enda viktigere i tiden som kommer. Det stilles strengere krav til leverandører og produsenter, men det er igjen en trygghet. 

Daglig leder Vidar Hoseth er meget fornøyd med ansettelsen og mener det vil styrke kompetansen til Takringen.

- Her har vi fått inn en med betydelig kompetanse og det er vi veldig fornøyd med, sier Hoseth.