0
0
0
s2smodern
Bjørn Kjetil Furu i Furu Transport er ikke i tvil. Flinke sjåfører er suksessformelen.

Furu Transport har på kort tid gått fra to til 10 biler.

- Nå er vi på et nivå som er vi er fornøyde med. Vi har god kapasitet fordi vi har bra med biler og reservebiler, men det viktigste er sjåførene. Uten gode sjåfører så går det ikke, sier Furu som selv kjører.

-Jeg kjører, men har ikke mulighet til å kjøre like mye. Det blir en del mer administrasjon nå, smiler Furu. 

Furu Transport har tilhold på Eidsvoll, men kjører over hele Østlandet. Hovedtyngden av oppdrag er fra store aktører, men Furu Transport har også mindre oppdrag og tar for seg sporadiske jobber.

- Vi kjører mye fast for Bring, Engrospartner, Måkestad, Finnsbråten og Skjeggerød. Men fordi vi har såpass stabil arbeidskraft, og ikke minst lokalkunnskap, så har vi utrolig god kapasitet. Vi har i all hovedsak thermo- og vanlig distribusjonskjøring, men har også to tippbiler. Vi løser det meste, sier Bjørn Kjetil Furu som ikke får fullrost sine ansatte.

- Jeg er sikker på at det så lenge vi har det trivelig på jobb så utfører også sjåførene jobben på en god måte. Men vi har nok spesielt gode sjåfører, det må jeg si. De har god dialog med kundene og er veldig opptatt av å passe på bilene sine, og det er også viktig for et transportfirma, sier Bjørn Kjetil Furu.