Best Western Oslo Airport møter gjestene med fleksibilitet

0
0
0
s2smodern
Den unge ledelsen ved Best Western Oslo Airport Hotell forteller at de møter gjestene med fleksibilitet og kreativitet.Nå satser eierne Norlandia Hotel Group på både oppgraderinger og utvidelse av hotellet.

– Vi er ett av få hoteller som ikke er bundet av en stor kjede og står derfor friere til å etterkomme gjestenes ønsker og behov så langt det er mulig, forklarer hotellsjef Christina Nielsen.

Sammen med guest relation manager Jørgen Bø og daglig leder Mari Nodeland er hun med i en uvanlig ung ledergruppe på hotellet. Samtlige har startet på gulvet og jobbet seg oppover i hotellsystemet.

– Vi har vært med på en utrolig flott utvikling ved hotellet de siste tre-fire årene. Vi tror mye skyldes unge lederes evne til kreativ nytenking, og den fleksibiliteten vi har innført. I enhver situasjon ser vi muligheter fremfor begrensninger. Mange av våre gjester trekker frem vår evne til å snu oss rundt og tilpasse tilbudet til deres ønsker. Vi strekker oss alltid så langt det overhodet er mulig for våre gjester, sier Jørgen Bø.

Tinas Frokost

Det er planer om store forbedringer på Best Western Oslo Airport Hotell i nær fremtid. Restauranten skal renoveres og får nye farger og moderne møbler. Alt skal gjenspeile den avslappede atmosfæren hotellet er kjent for.

– Det blir en moderne stil på kjøkkenet med en klar kvalitetshøyning på menyen. Gjestene kan også velge en frokost utarbeidet av den svenske stjernekokken Tina Nordström, som mange kjenner fra norsk tv. Hun har selv prøvesmakt og godkjent konseptet. Vi har allerede bra frokost med gode produkter, men Tinas frokost blir litt annerledes med det lille ekstra, sier kjøkkensjef …..?

Hotellet ligger fem minutter fra terminalbygget på Gardermoen og har 153 rom, hvorav cirka 100 av dem ble pusset opp siste år. Nå foreligger også store utbyggingsplaner.

– På grunn av den sterke veksten er det planer om 60 nye rom. En utbygging som er planlagt påbegynt etter sommeren 2016, sier Mari Nodeland.

Alt for gjestene

Best Western Oslo Airport Hotell har konferanselokaler med plass til 180 personer.

– Vårt hotell er av en størrelse som gjør at en leietaker kan disponere hele hotellet for seg selv til egne konferanser. Det hadde ikke vært mulig på et større hotell. Vi kan dessuten flytte vegger og inventar i andre deler av hotellet dersom leietakeren ønsker større åpne områder. Vår store lobby er perfekt til utstillinger og messer. De som bruker hotellet vårt skal virkelig merke at vi gjør alt vi kan for å oppfylle ønsker og behov. Det er viktig at gjestene føler at de har fått det lille ekstra.

I disse dager tar for øvrig hotellets nye daglige leder Andreas Buestad plass i ledergruppen. Selv om han kun er 27 år har han allerede fire års erfaring fra Norlandia Hotel Group.