fbpx

Norges største feirer 25 år

I flaggskipsbutikken i Oslo, Brobekk Storcash, har vi tilgang på over 20 000 varelinjer og det skal mye til for at du ikke finner det du trenger. Storcash Norge AS er en del av ASKO. Brobekk Storcash har ca 10 000 aktive kunder og en salgsflate på nær 5500 kvadratmeter.

- Jeg kjører hit opptil 10 ganger i måneden, sier Linda Løvli som driver Veggli Fjellstue mellom Kongsberg og Geilo. – Det er et stykke å kjøre, men jeg vil gjerne se varene og vite hva jeg kjøper inn til selskaper og slikt. Det kan bli mange feilbestillinger hvis man velger å bestille via en nett leverandør, sier Løvli.

- Vi har flere langveisfarende kunder, men de fleste kommer fra Oslo og nærområdene rundt. Vår avdeling i Skien betjener blant annet kundene i Buskerud med samme tilgang på vareutvalg som oss. Vi er både størst og best på sortiment og kan tilby både gode priser og romslige åpningstider, sier Bjørn-Erik Carlsen, som er daglig leder hos Brobekk Storcash.

Populære messer

I slutten av april hadde Brobekk Storcash vårmesse, og en rekke leverandører og produsenter var til stede for å svare på spørsmål, vise frem nyheter og holde kontakt med kundene.

- En god illustrasjon på at vårt konsept har en rekke fordeler. Vi har messer to ganger i året, og det er alltid populært, sier Carlsen.

Alle like viktige

Storcash har kunder i alle størrelser, helt fra de største butikkene og restaurantene til de minste kiosker eller gatekjøkken. For å kunne etablere kundeforhold må bedriften være registrert i Brønnøysunds registeret og drive innen storhusholdning. (Se www.storcash.no )

- Idrettsforeninger og foreldreutvalg på skoler er også velkomne som kunder hos oss. For oss er alle like viktige og får samme priser, uansett størrelse.

I april feirer Storcash 25års jubileum og vi er stolte over konseptet vi har bygget opp. Hos oss kan kundene finne varene de trenger, til riktig pris og med god service fra våre ansatte. Derav mottoet «ALT DU TRENGER, ALLTID BILLIG!»

Brobekkveien 80

I Brobekkveien 80 finner man også Brobekk Torg, som selger autentisk mat og Carl Heftye, som er Bama sitt grossistutsalg innen frukt og grønt. Alle disse tre utfyller hverandre og utgjør et handelssentrum for næringsdrivende.

- Samlet sett er utvalget enormt, og ved å legge totalinnkjøpene hit vil det blir meget prisgunstig, enten man er stor eller liten, sier Bjørn-Erik Carlsen.

 

0
0
0
s2smodern