fbpx

Behandling av ansatte reduserer sykefravær og øker produktiviteten

Mange bedrifter har tegnet helseforsikring for sine ansatte. Men ikke alle vet at denne også omfatter behandling for nakke-, skulder eller andre belastningsplager. Egen bedriftsavtale med 360helse er et godt alternativ til helseforsikring for mange. 

- En forsikring koster noen kroner, men når vi vet at hver eneste fraværsdag koster arbeidsgiver cirka 2 700 kroner kan en slik løsning fort bli lønnsom, sier naprapat og daglig leder ved 360helse Marte Soleim Widenstål. Den tverrfaglige helseklinikken gjennomfører nærmere 450 behandlinger hver eneste måned og resultatene er veldig gode. 

Korrekt diagnose

- For oss er det viktig å behandle riktig sted på riktig måte. Vi ser gjerne forbedringer allerede etter første behandling når vi etter samtale og grundige undersøkelser, har identifisert både smertestedet og årsaken til smerten. Mange nakke- og skulderplager er relatert til muskler, men det er ikke alltid tilfelle. Derfor er det viktig å ha tid og kompetanse til å gjøre en skikkelig undersøkelse. Behandlingen blir mest effektiv da. For bestående resultat er det også viktig med informasjon til pasienten og oppfølging.

Redusert fravær

360helse har både massører, naprapater og fysioterapeuter på klinikken. Fagpersonene samarbeider tett for å få pasienten så bra som mulig. De tilbyr også trykkbølgebehandling og ultralydundersøkelse, RedCord/ slynge behandling/trening og såletilpasning.

- I tillegg til å behandle forsikringskunder har vi også bedriftsavtaler for bedrifter uten helseforsikring. Avtalen omfatter samme type behandlinger, men her sendes faktura til arbeidsgiver i stedet for forsikringsselskapet, eventuelt med egenandel. Mange synes det er viktig med et slikt tilbud som kan bidra til redusert fravær. En bonus vil være smertefrie medarbeidere på jobb som igjen kan øke produktivitet og trivsel.

- Klinikken opplever god vekst og utvider virksomheten i takt med pågangen. Jessheim har over et års ventetid hos kommunal fysioterapeut per i dag, men for oss private er det viktig å alltid kunne tilby time fort, som oftest ila dagen. Da må vi ha en bemanning som er tilpasset kundemassen, sier Marte Soleim Widenstål.

0
0
0
s2smodern