0
0
0
s2smodern
Lørenskog Renhold og Service AS har sørget for rene lokaler, kontorer, leiligheter og trapper i 30 år. Rengjøringsbedriften feirer jubileet med gode utsikter for fremtiden.

For en rengjøringsbedrift er det ganske oppsiktsvekkende å runde den anselige alderen 30 år. Selv om det var vanligere før, er det fortsatt slik at nye virksomheter kommer og går. Bare de beste overlever i et konkurransepreget marked der erfaring og kompetanse er viktige fordeler.

Pålitelig stab

- Vi har en veldig stabil og fornøyd gjeng med ansatte hos oss. De er både pliktoppfyllende, lojale og pålitelige. Uten disse kunne vi ikke drevet i det omfanget vi gjør, sier daglig leder Petter Storm-Olsen. I dag er de 12 ansatte som hver dag er i full aktivitet hos en rekke kunder på Romerike.

- Vi har mange langvarige kunder, noe som betyr at vi gjør noe riktig. Ingen slipper unna med slurvete renhold og dårlig kvalitet i dag, sier Storm-Olsen. Han er glad myndighetene i dag stiller strengere krav til renholdsvirksomheter.

- Vi er selvfølgelig offentlig godkjent renholdsbedrift og er glad vi slipper å konkurrere mot like mange useriøse renholdere som før.

Leger og tannleger

Lørenskog Renhold og Service har mange borettslag som faste og langvarige kunder. Dette er ofte kunder som krever litt ekstra og det er alltid mange meninger om nivået på renhold blant annet. Å beholde denne type kunder over mange år er et kvalitetsstempel.

Renholdsbedriften har også spesialisert seg på renhold av legekontorer og tannlegekontorer inklusive laboratorier.

- Vi er en servicepartner som våre kunder assosierer med høy kvalitet, god oppfølging og stabilitet i våre tjenester. Vår responstid er bare to timer. Godt renhold krever et tett og regelmessig samarbeid mellom oppdragsgiver og leverandør. Rask respons, oppfølging og fleksibilitet er vesentlig for å ivareta et godt, stabilt og langsiktig samarbeid. 

Vi utfører:

• Hovedrent

• Byggrenhold

• Oppskuring og boning

• Daglig renhold

• Kontorrenhold

• Trappevask

• Vindusvask

• Brakke renhold

Lørenskog Renhold og Service har alt nødvendig innen HMS, samt KS-systemer og internkontroll og er medlem av arbeidsgiverorganisasjonen Virke.