fbpx

Tar stadig nye markedsandeler på nyttekjøretøy


Volkswagen tar stadig nye markedsandeler innenfor nyttekjøretøy på Romerike. Både VW Caddy og Transporter gir Møller Bil Romerike AS på Skjetten gode tall, og planene for 2017 er offensive.

Møller Bil Romerike solgte 1 300 nye Audi og VW-modeller, i tillegg til 550 bruktbiler i 2016. Inneværende år er budsjettene økt, ikke minst innenfor nyttekjøretøyer der økningen er satt til nærmere 20 prosent sammenlignet med året før. Målet er å øke posisjonen som markedsleder til over 30 prosent i distriktet. Til sammenligning har Volkswagen personbil en markedsandel på 20 prosent og Audi 5 prosent i distriktet.

- Samlet skal det leveres cirka 2000 nye og brukte biler, noe som gjør Møller Bil Romerike til regionens største leverandør av bil, sier markedssjef Trond Bergan. Han legger til at de nå har ansatt en egen salgssjef for kun firmabilmarkedet. Sammen med ytterligere tre selgere på nyttekjøretøy skal de levere skreddersydde avtaler til bedrifter og ansatte.

Ny VW Crafter kommer

- Romerike er et interessant marked da mange større bedrifter etablerer seg her oppe. Siden vi forhandler noen av de mest attraktive modellene innenfor nyttekjøretøyer i dag, har vi store forventninger til hvordan markedet vil utvikle seg. Fortsatt er Caddy og Transporter de store volummerkene, men vi har også levert bra med VW Amarok i pickup-segmentet. Nå er en ny versjon av VW Crafter like rundt hjørnet også, og her forventer vi betydelig interesse. Tidligere ble Crafter produsert i samarbeid med Mercedes sprinter, men den nye modellserien blir et rent VW-produkt. Her blir det en rekke nye påbygningsløsninger tilgjengelig, sammenlignet med forgjengeren. I tillegg blir det større fleksibilitet når det gjelder drivlinjer. Den nye VW Crafter kan leveres med alle kombinasjoner, også firehjulstrekk med automat, sier Bergan.

Gode totalløsninger

Møller Bil Romerike er kjent i bedriftsmarkedet for å være gode på totalløsninger. Trond Bergan bekrefter at de har fokus på dette og ønsker å bidra til at kunden får et enkelt problemfritt bilhold, uten å måtte involvere seg for mye.

- Vi gjør en grundig analyse på forhånd for å kunne sette sammen en bil eller bilpark som er bra for hver enkelt kunde. Våre totalløsninger omfatter alt fra bil med dekor, innredning og påbygningsløsninger samt finansiering og gunstige forsikringsløsninger. Vår erfaring gjennom mange år som ledende forhandler viser at kundene ønsker å forholde seg til én leverandør. Og når våre produkter dessuten er konkurransedyktige blir dette en god løsning for alle, sier Trond Bergan.

VW siden tidlig 80-tall

Møller Bil Romerike AS har eksistert i nåværende form siden år 2000, men det har vært salg av Volkswagen i lokalene siden tidlig på 80-tallet. Volkswagen Nyttekjøretøy er Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul, og er Norges mest solgte gjennom mange år. Kvalitet, sikkerhet, skreddersøm og høyt utstyrsnivå kjennetegner modellene.

 

0
0
0
s2smodern