0
0
0
s2smodern
Bemanningsselskapet Trias Consulting AS vokser som aldri før. Kundemassen er doblet på bare ett år, og nye kunder kommer stadig til.

Trias Consulting AS har utleie av arbeidskraft med fokus og kompetanse på følgende områder:

• BYGG
Balkongmontering, Rekkverk, Innglassing, Glassfasader, Dører og vinduer, Ståltrapper, Maler, Snekker/Tømrer, Rivningsarbeider, Hjelpearbeider.


• RENHOLD
Daglig renhold, Trappevask, Flyttevask, Vindusvask, Bygg rengjøring, Søppelfjerning.

Seriøs aktør

- Vi tør aldri leie ut medarbeidere som ikke er kvalitetssikret. Det vet våre kunder, og derfor kommer de tilbake. I tillegg snakker firmaer sammen, og vårt rykte som seriøs aktør sprer seg. Det sier Ivana Rinaldi Tuneid og André Sagmo som driver bemanningsselskapet Trias Consulting AS.

Både Rinaldi Tuneid og Sagmo har lang erfaring fra bygge bransjen, spesielt innenfor innglassing, aluminium og stål, trapper og rekkverk. Nylig utvidet de virksomheten med egen håndverksavdeling, der de tilbyr murere, snekkere, malere og flisleggere til både næringsliv og privatmarkedet.
- Utvidelsen og den økende pågangen har gjort at vi har utvidet staben også, vi har doblet antall prosjektkoordinatorer, service- og driftskoordinator, samt forretningsstøtte og sekretær på kontoret sier Rinaldi Tuneid.

Vokser raskt

Trias Consulting har ikke som mål å vokse seg størst i bransjen. I stedet ønsker de å utvikle de medarbeiderne de har innenfor hvert enkelt fagområde. Utviklingen siden starten i fjor har vist at det er fornuftig vei å gå.
- Vi hadde et godt nettverk da vi startet med ni medarbeidere i fjor, men at det skulle ta av slik det har gjort, var vi ikke helt forberedt på, sier Sagmo og Tuneid. Trias teller i dag cirka 30 medarbeidere.

Populær arbeidsgiver

- Vi har fortsatt meget sterkt fokus på HMS-arbeidet og kvalitetssikring. Det nytter ikke å se lett på dette. Trias jobber kontinuerlig og målrettet med HMS og har som mål å være best i klassen innenfor bransjen. Vi får stadig gode tilbakemeldinger om dette fra de store entreprenørene, sier Tuneid.
Hun legger til at dette er meget bra for Trias, da det styrker posisjonen i markedet. Det er viktig at hver enkelt medarbeider har riktig kompetanse og kan sitt fag. Ofte må utleide medarbeidere håndtere kostbare materialer og store maskiner, og da er det viktig med både fagkunnskaper og ikke minst, holdninger.
- Mange entreprenører etterspør både språklig og faglig kompetanse, og hos oss får de alltid det. Vi har både polske, litauiske og norske medarbeidere blant våre ansatte, og mange av de er trespråklige. Vi sender dem på en rekke kurs, både norskkurs og fagkurs, noe som er avgjørende for mange av våre kunder, sier Ivana Rinaldi Tuneid.

Folk og redskap

Selskapet har to konsepter i sin virksomhet, nemlig utleie av kun bemanning, eller bemanning med bil og verktøy.
- Mange blir både overrasket og fornøyd når de kan få medarbeidere ferdig utstyrt. Det betyr mindre investeringer for kundene også. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra våre kunder på grunn av dette, sier Ivana Rinaldi Tuneid. I tillegg driver Trias Consulting AS med rekruttering og konsulenttjenester. Vi har fått flere henvendelser fra firmaer som trenger nye medarbeidere men av forskjellige årsaker ikke vil ta jobben med å finne rette kandidat selv. Da tar Trias jobben med å finne rett person til vår kunde etter spesifikasjoner de gir oss. Ofte blir denne personen leid ut i 3 eller 6 måneder før hun eller han får fast stilling i det aktuelle firmaet. Trias har etter hvert opparbeidet seg et stort nettverk og en stor databank med CV’er, sier Tuneid.

Trias Consulting AS

Vestvollveien 16A, 2019 Skedsmokorset

Tlf 412 05 592

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.trias-consulting.com