0
0
0
s2smodern
Kverning, sikting og vasking av avfall er i dag en spesialkompetanse. Hos OP System på Dal finnes noen av landets ledende personer i bransjen og de leverer tyske Doppstadt-maskiner for fremtidens resirkulering over hele landet.

OP System har i dag kunder i norske kommuner, interkommunale selskaper og blant private avfallsentreprenører. Maskinene fra verdensledende Doppstadt er i den absolutte toppklassen, koster litt mere i innkjøp, men har så lave driftskostnader og er så solide at de likevel blir billigst i det lange løp. Stadig flere aktører i Norge får opp øynene for det.

Elektrisk drift

- Vi bygger hele linjer for avfallsbehandling og gjenvinning og kan levere både stasjonært og mobilt utstyr, avhengig av behov. Vårt fokus ligger på kundetilpasning, kvalitet og ettermarked. Vi har en svært kompetent serviceavdeling som i dag rykker ut på kort varsel, eller sender de delene en kunde måtte har bruk for over natten. I dag har vi også et stadig sterkere fokus på grønne maskiner, som drives med elektrisitet, men leverer fortsatt maskiner som går på diesel eller biogass, sier daglig leder Morten Hansen.

Fremtidsløsninger

Gjenvinning av avfall er fortsatt i en slags startfase i Norge, og trolig vil behovet for avfallskverner, flishoggere, trommelsikter og andre maskiner øke betydelig i årene fremover. I dag gjenvinnes bare halvparten av det målet myndighetene har satt seg.
- Vi er en bransje i vekst, men vi opplever også at offentlige virksomheter dessverre velger billige løsninger framfor kvalitet som varer. Maskinene fra Doppstadt kan kverne avfall helt opp til bilmotorer, og tåler røff bruk over mange år. Sammen med vår servicegrad leverer vi fremtidsrettede løsninger. Det blir dessuten stadig flere bruksområder, blant annet vask av strøsand som feies opp i tonnevis hvert eneste år. OP System kan levere maskiner som er av samme kvalitet uansett.

Åpen dag i april

I april i år er det åpne dager hos OP System på Dal. Der vil Doppstadt vise flere maskiner og løsninger for kundene.
- Vi velger å være aktive med kundedager og deltakelse på messer, både her hjemme og internasjonalt. Det skjer mye innen gjenvinning, og det gjelder å følge med for å kunne tilby de beste løsningene, sier Morten Hansen.

OP System AS (logo)
Industrivegen 59, 2072 Dal
99 26 81 86
www.opsystem.no