fbpx
Naringsliv.no
 

Her er gjengen som ønsker deg velkommen på Veksthuset Askim.

Veksthuset Askim lanserer Input – faglig påfyll for deg

I februar åpnet Veksthuset sine dører; et møtested i Askim der du kan få råd om finansiering, bolig, forsikring, juridiske problemstillinger, skatt og moms fra rådgivere innen økonomi, juss, eiendom og næringsutvikling.


Igor Zivanovic er daglig leder i Askim-bedriften Elektrotjenesten. De tar på seg store og små oppdrag for alt fra entreprenører til offentlige anbud.

Komplette løsninger for store og små

Trenger du tjenester innen elektroinstallasjon, tv, sikkerhet, fiber eller automasjon? Da hjelper gjerne Elektrotjenesten deg. De er nå i en ekspansjonsfase, og ønsker seg enda flere oppdrag i Østfold og Follo.

Les hele saken

Konferanse med stil i hjertet av Østfold

Det skjuler seg en perle midt mellom Mysen og Askim. Et perfekt sted for konferanse, tilrettelagt for spennende aktiviteter ute, og ro og hygge inne. At lunsjbuffeten har blitt en snakkis er heller ingen ulempe.

Anne Kristin Graarud er en av de som tar imot bestillinger når du ringer  Olje- og Gassenteret i Rakkestad. I år startet kjøret tidligere enn før.

Energi og miljø

På tide å fylle tankene med noe fornuftig!

Det er vår og på høy tid å se over drivstoffanlegg, tanker og alt som hører til for en problemfri våronn. Ikke minst bør tankene fylles med noe fornuftig, som diesel fra Olje- og Gassenteret i Rakkestad.

Les hele saken