fbpx
Naringsliv.no
 

Roy Eng og Kathrine Mathisen hos HR Maskin i Rakkestad har vært med på en rekke innspillinger av Farmen siden 2010. Nordica-ovnene er sentrale i alle semifinaler.

Ovnsleverandør til Farmen i 10 år

I 10 år har deltakerne i Farmen på TV2 benyttet Nordica vedfyrte komfyrer levert av tidligere Ole Chr. Bye når de lager mat. I dag har HR Maskin agenturet og selger produktene gjennom forhandlerapparat over hele landet.


BDO har kontorer i flere av Østfold-byene. Her på det flotte området Verket i Moss, som blir en helt ny bydel. Trine Lorentzen og Klaus Hagerupsen Hansen.

På plass for koronarammede virksomheter

I midten av mars endret hverdagen seg for store deler av samfunns- og næringslivet i Norge – også i Østfold og Follo. Med rundt 3.000 kunder i regionen har BDO sittet tett på utviklingen.

Les hele saken

Nå kan du med datakasse åpne nettbutikk

Driver du butikk og har datakasseløsning fra Frankering & Kopiservice? Da kan du enkelt etablere en nettbutikk som kan øke omsetningen din betydelig. Hobbyhjørnet i Askim skryter av løsningen.

Fermin Bjerke Rodriguez

Bygg og anlegg

Full fart for Profilco i Hobøl

Prosjekter i Spydberg, Sarpsborg, Askim og Gressvik er noen av flere som Fermin Bjerke Rodriguez' Profilco er engasjert i.

Les hele saken

Fikk du med deg disse sakene fra Indre Østfold?