fbpx
Naringsliv.no
 

- Vi er kjempefornøyd med Stian Kolle Christiansen og Koltec. De kommer når de skal og leverer god kvalitet til en fornuftig pris. Dessuten holder de til i nærområdet og kan være raskt på plass når vi trenger det, sier vedlikeholdsleder Tom Opsahl hos RingAlm på Nordkisa.

Koltec er en bedrift som har fokus på høy servicestandard, punktlighet og service. De påtar seg service og reparasjoner av industrimaskiner med hovedvekt på truck og har fått en rekke større kunder på kort tid. Selskapet ble nemlig startet for et drøyt år siden, og i dag har de oppdrag hos nevnte RingAlm, samt Moelven, Toyota Material Handling og Utleiesenteret Gardermoen blant andre.

Bygger nettverk

- Vi har ganske stort nedslagsfelt og opererer fra Fredrikstad i sør til Toten i nord. Vi er løsningsorienterte, og setter kundetilfredshet høyt. Vi opererer med svært kort responstid og har stor forståelse for at nedetid på maskiner er tapt inntekt for bedriftene, sier gründer og daglig leder Stian Kolle Christiansen.

Han har lang erfaring fra vedlikehold og reparasjon av alle typer trucker, men har bevisst valgt å ligge unna tidligere arbeidsgivers kunder.

- Jeg vil bygge opp mitt eget nettverk, men opplever at bedrifter tar kontakt på egen hånd. Det begynner å bli mye å gjøre, men jeg planlegger likevel ingen ansettelser akkurat nå. I så fall må det være en person som er helt selvgående, sier Christiansen.

Velutstyrt servicebil

Koltec AS velger å gjøre ting enkelt og sier «alltid» ja til et oppdrag, uansett tidspunkt på døgnet eller kompleksitet. Forutsetningen er at det kan gjennomføres innenfor et rimelig tidsrom, Koltec unngår å stable for mange oppdrag på hverandre, slik at kunden må vente unødig lenge.

Med en velutstyrt servicebil rykker Christiansen ut på kort varsel. Med seg ut i felten tar han både 50 tonns jekk og utstyr for reparasjon av klimaanlegg, blant annet. Ofte gjennomfører han jobbene på kundens eget verksted.

Egenimport av materiell

- Vi importerer forbruksmateriell gjennom eget firma, slik at våre kunder får tilgang på dette til en pris som ofte ligger på halvparten av dagens marked. Det blir mye penger å spare i året. Jeg får ofte tilsendt en SMS med bilde av en del kunden trenger, så plukker jeg på lageret og leverer så fort jeg kan. Det har blitt mer og mer populært. Vi benytter kun kvalitetsdeler og foretar heller ingen unødvendige delebytter. Vi er opptatt av tillit og et godt forhold til alle kunder, sier Stian Kolle Christiansen.


Koltec AS

Østsidavegen 882
2092 Minnesund

407 64 064

www.koltec.no