fbpx

Med 600 kamper i Get-ligaen tar backen Christopher Henriksen med seg mye rutine til salgskontoret i Sparta. Nå er knallharde taklinger historie og den smidige samarbeidsformen hans nye hverdag. Han gleder seg til å besøke nye og gamle kunder!

Oslogutten har blitt heltidssarping og bosatt seg med hele familien i byen. Han har kompetanse innen salg gjennom flere år som ansatt i Orkla-systemet. Her har han både solgt til næringslivet og levert varer i butikkhyllene. Senere har han jobbet med forsikringer til privatmarkedet gjennom Østfold Forsikring. Kundebehandling er med andre ord ikke et ukjent begrep.

Ulike pakker

– Sparta har i dag mange trofaste samarbeidspartnere og bidragsytere, noe vi er svært takknemlige for. Skal vi utvikle oss videre må vi imidlertid se etterv flere gode partnere som ønsker å være med. Derfor ønsker vi kontakt med selskaper som kan dra nytte av et samarbeid. Jo flere som gjør det, desto bedre blir b2b-delen, sier Christopher. Han kan tilby de ulike bedriftene forskjellige pakker som er tilpasset behov og interesse.

– Vi ser etter løsninger som hver enkelt kan dra nytte av. Enkelte har ingen store behov, men vil bare støtte opp om virksomheten og vise at de backer opp klubben og arbeidet vi gjør i nærmiljøet.


Artikkelen fortsetter nedenfor

Trenger din bedrift å synes bedre?

  • Har dere en ny kunde, ny kontrakt, ny ansatt, ny logo, ny nettside, nytt telefonnummer, ny adresse?
  • Har dere nådd budsjettmålet før tiden? Ledig kapasitet? Behov for medarbeidere?
  • Har dere tilbud, produkter og tjenester  som ikke er godt nok kjent?

Lojale frivillige

Sparta har satt i gang et bredt arbeid med å forbedre opplevelsen når man er på kamp. Men det er få ansatte og mange arbeidsoppgaver.

– Vi har etablert egne arbeidsgrupper innenfor de fleste områder rundt driften. Sparta har mange flinke og lojale frivillige, som ofte har jobbet med mange sider av klubben. Nå har vi spesifisert hva den enkelte gruppe skal jobbe med, og det skal gjøre det lettere og mer interessant å være frivillig. Det vil også lette trykket på fast ansatte som i stedet kan jobbe med inntektsbringende tiltak.

Tjener penger på nettverket

Christopher har et ganske spesielt produkt å selge når han nå oppsøker bedriftene i regionen. Derfor er det viktig å være kreativ og fleksibel med tanke på bedriftenes behov og ønsker. Enkelte trenger bare noen sesongkort, mens andre vil engasjere seg mer i b2b-arbeidet og dra nytte av det nettverket so fins mellom Spartas samarbeidspartnere.

– Vi får stadig flere tilbakemeldinger fra næringsdrivende som sier de faktisk tjener penger på å være med i vårt nettverk. Den andelen skal vi øke, slik at nye muligheter åpner seg for klubben. Vi er opptatt av å treffe med produktet, slik at den enkelte partner blir unik. Jeg skal bidra for å gjøre det enda mer attraktivt å være tilknyttet Sparta, sier Christopher.


Sparta Sport AS

Sparta Amfi
Sarpsborgveien 10
1711 Sarpsborg

69 16 12 13

www.sparta.noKlikk en emneknagg for å lese mer: