0
0
0
s2smodern

Som utgangspunkt for næringsvirksomhet er Råde svært sentralt, og nå bygger Holstad Gruppen nye lokaler et steinkast fra E6.

Som utgangspunkt for næringsvirksomhet er Råde svært sentralt, og nå bygger Holstad Gruppen nye lokaler et steinkast fra E6.

Nybygget er i tre etasjer og vil inneholde leiligheter i de to øverste etasjene, mens 1. etasjen er forbeholdt kontorer og tjenesteyting med tilhørende parkering og adkomst. Det blir også en parkeringsetasje til bruk for både boliger og næringsvirksomhet under bygget. Næringsdelen blir på 620 kvadratmeter bruttoareal, og leietakere som kommer inn på et tidlig tidspunkt kan selv være med på beslutninger om innredning og utstyr.

Tomten er flat og vil bli pent opparbeidet med asfalterte parkeringsplasser og grøntareal med beplantning. Det blir installert balansert ventilasjon med varmegjenvinning, kjøling og fjernvarme, og bygget blir oppført etter nyeste TEK10-krav og vil sannsynligvis bli klassifisert som klasse C.

Beliggenhet

Lokalene ligger i Karlshus, som er Rådes kommunesentrum med forretninger, kontorer og annen næringsvirksomhet. Rett over gaten ligger nye Råde Torg og Byggmakker som begge daglig er godt besøkt. Avstanden til Moss Lufthavn Rygge er bare 10 minutter unna, mens avstanden til henholdsvis Sarpsborg, Moss og Fredrikstad er 15, 16 og 19 kilometer. I denne regionen bor det cirka 185 000 mennesker.

Prospekter

Det er Metra Næringsmegling AS som står for utleien av lokalene. Alle prospekter og øvrige opplysninger er også lagt ut på www.finn.no. Ønsker du ytterligere opplysninger kan du kontakte Metra Næringsmegling ved Øivind Slangsvold på telefon 69 27 89 02, eventuelt mobil 404 61 800.

Holstad Gruppen AS

•             Holstad Gruppen ble etablert i 1990 gjennom et oppkjøp av alle aksjer i AS Brødr. Holstad, som ble startet av Kjell og Rolv Holstad i 1949.

•             I 1966 ble Brødr. Holstad aksjeselskap, og i 1990 ble Holstad Gruppen etablert som morselskap.

•             I 2000 ble AS Brødr. Holstad solgt til AF Gruppen, som følge av at eierne ønsket å prioritere prosjekt- og eiendomsutvikling, investering samt kapital- og eiendomsforvaltning                 gjennom morsselskapet Holstad Gruppen AS.

Siste fra Fredrikstad