fbpx

Lever opp til navnet

FREDRIKSTAD: Quick Truckservice lever opp til navnet

Navn kan virke forpliktende. Det vet Bjørnar Henriksen som driver Quick Truckservice AS i Fredrikstad. – Vi lever opp til navnet og yter litt ekstra, sier han.

Henriksen har jobbet, og nærmest levd med trucker siden han var 17 år gammel. Han kan faget ut og inn, og syntes det var på tide å gi markedet en ny serviceinnstilt leverandør for 7 år siden. Etter det har det gått fort.

- Jeg kjente selvfølgelig markedet og potensielle kunder godt da jeg startet Quick Truckservice. I løpet av den første tiden strømmet de til i større grad enn jeg forventet. På kort tid havnet omsetningen på over 10 millioner kroner, men nå har vi enda større ambisjoner, sier Henriksen.

Halv pris

I dag har Quick totalt fem ansatte. Bjørnar Henriksen styrer kontoret, tar telefonene, fakturerer og pleier kundeforhold, mens fire mekanikere sørger for å holde en lang rekke trucker og utstyr i gang ute hos kundene.

- Vi har verken stor administrasjon eller flotte lokaler. Vi har imidlertid nye, velutstyrte biler og svært kompetente medarbeidere. Det er det som teller for våre kunder. Som følge av dette ligger vi langt under i pris på våre tjenester. Faktisk ligger vi ofte på halv timepris og enda lavere sammenlignet med våre største konkurrenter i Østfold. Stadig flere kunder oppdager dette og velger oss som samarbeidspartner, sier Henriksen.

Forhandler Hyster

Quick Truckservice driver med salg, service, utleie av og sertifisering av trucker, lifter og masseforflyttingsmaskiner. Nylig startet de også opp som eneforhandler av Hyster trucker i Østfold. Allerede nå har de flere 3-tonns maskiner i bestilling, og flere står foran levering. I tillegg forhandler de det kinesiske merket EP, som er et rimeligere alternativ for kunder som bruker truck bare fra tid til annen.

- Vi er glad for å kunne tilby markedet Hyster. Dette er stillegående, komfortable maskiner som attpå til er driftssikre. Hyster leverer alt fra jekketraller til 48-tonns trucker og imponerte på oss da vi var på fabrikkbesøk i Nederland i februar. De leverer 80 000 trucker i året på verdensbasis. Nå tror vi de amerikanske truckene blir like populære i Østfold som ellers i verden og budsjetterer med en omsetningsøkning som følge av det, sier Bjørnar Henriksen.

Quick har i dag store kunder som Andersen & Mørck, Pretec, Kingsrød Transport, Norsk Gjenvinning, Humlekjær & Ødegaard, Norlines, Herføll Gruppen og Peterson Packaging.

0
0
0
s2smodern

Siste fra Moss

Siste nytt fra NRK Østfold

 • Riksvei 22 i Trøgstad stengt

  23.08.19 10 36

  Riksvei 22 ved Trøgstad kirke er stengt på grunn av opprydding. En person er sendt til Ullevål sykehus med luftambulanse etter en trafikkulykke. En bil skal ha kjørt inn i en fjellvegg.

 • Hentet med luftambulanse i Trøgstad

  23.08.19 10 17

  En er sendt til Ullevål sykehus med luftambulanse etter trafikkulykken i nærheten av Trøgstad kirke. Tilstanden er fortsatt kritisk. Den andre passasjeren er tatt hånd om av ambulansepersonell. Det var kun én bil involvert i ulykken, som er meldt til[…]

 • Bil i fjellvegg i Trøgstad

  23.08.19 09 30

  To personer er skadet etter at en bil har kjørt inn i en fjellvegg på riksvei 22 i nærheten av Trøgstad kirke. Den ene personen er bevisstløs, men puster melder politiet.