fbpx

Obs! Vær oppmerksom på at dette innholdet er mer enn to år gammelt.

Håndverker med suksess

Ronny Gulbrandsen har 30 års erfaring fra maleryrket. I år feirer aksjeselskapet med samme navn 10 år og kan se frem til et fjerde år som Gaselle-bedrift.

Det er ingen selvfølge å henge Gaselle-diplomer på veggen for en håndverkerbedrift. Kåringen, som blant andre Dagens Næringsliv står bak, stiller strenge krav til både resultat, økonomisk ryddighet og vekst. Ronny Gulbrandsen AS har oppfylt alle krav så langt og det har selvsagt sin årsak.

- For det første har jeg vært heldig og har bare kompetente medarbeidere. Det gjør det enklere å levere kvalitet, noe vi er avhengig av i et konkurransepreget marked. Det nytter ikke å slurve eller ikke levere i tide. Da er man fort ute av bildet, sier Ronny Gulbrandsen.

Gode på leiligheter

Malerfirmaet har spesialisert seg på overflatearbeid i leiligheter og er i gang med en lang rekke prosjekter av ulik størrelse. Et av de mest spennende er 24 nye leiligheter for Haugelihus i Hovslagerveien, rett borti veien for bedriften. Der er det nå levert 7 leiligheter og 4 nye står for døren.

- I tillegg har vi mye jobb for Kamperhaug Utvikling og er i sving på flere steder i Østfold. Men vi har også flere oppdrag på næringsbygg og for offentlige oppdragsgivere, sier Gulbrandsen.

Midt i smørøyet

Bedriften utenfor Sarpsborg flyttet nylig inn i nye lokaler på Bjørnstad, som er det man kaller midt i smørøyet i Sarpsborg i disse tider. Det renoverte næringsbygget på 360 kvadratmeter ligger sentralt plassert i Ringtunveien, et steinkast fra E6, midt mellom Kalnes og Grålum, som er hete næringsområder i Østfold.

- Vi er 12 ansatte i dag og det krever plass både mannskapsmessig og til lagring av utstyr og forbruksvarer. Nå har vi både nye kontorer og et romslig lager.

Dette kan Malermester Ronny Gulbrandsen AS utføre:
  • Tapetsering
  • Tapetsering av en vegg kan forandre hele rommets atmosfære og romfølelse. Nå finnes det nye, raske heftemuligheter på tapetsering som gjør det rimeligere enn før å få profesjonelle til å utføre jobben.
  • Flislegging
  • Som alle fagfolk er vi våtromssertifisert og følger våtromsnormen som sørger for at ditt forsikringsselskaps krav til sikkerhet og fagmessig utført arbeide tilfredsstilles.
  • Muligheter med gulv
  • Myke gulv, harde gulv, støydempende gulv, vanntette gulv, designgulv. Gulv som har en funksjon. Muligheten er flere enn laminat og parkett. Vi gir gode råd og fornuftig veiledning som gjør det enklere å velge løsning.
  • Rett gulv til rett pris
  • Vi utfører gulvavretting av gulv til alle typer bygg på små og store prosjekter med de fleste typer underlag og med et bredt spekter av avrettingsmasser.
0
0
0
s2smodern