fbpx

Julebordsstemning i Fredrikstad

FREDRIKSTAD: Quality Fredrikstad gjentar tidligere suksesser når det gjelder julebord, men nå med nytt innhold innenfor revy og juleshow i soulinnpakning.

Quality Fredrikstad gjentar tidligere suksesser når det gjelder julebord, men nå med nytt innhold innenfor revy og juleshow i soulinnpakning. Showet The Soul of Christmas med Odd René Andersen fikk terningkast 5 i lokalavisen Fredriksstad Blad.

Showene startet opp første helg i november og går helt frem til jul. I tillegg tilbys bedrifter egne løsninger for eventuelle arrangement på nyåret.

- Vi merker god etterspørsel og vi skreddersyr pakkeløsninger i samarbeid med produsentene for oppsetningene «The Soul of Christmas» og julebordsrevyen «Guttane i Speilet», forteller Widenqvist.

Hovedpersonen og stjernen i «The Soul of Christmas», Odd René Andersen, forteller at han ser frem til å komme i gang etter flere måneder med forberedelser. Han forteller at det er 6. gang at de i år kjører julebordshow og at de i år lanserer «julelåter innpakket i soul-sjangeren». Han forteller at de så langt har spilt for mer enn 25 000 personer i løpet av de fem første årene med show for julebord.

- Vi stiller med 10 mann på scenen i Båthusteateret. I bandet har vi to kor og full blåserekke, så dette trøkker skikkelig. Vårt mål er å lage publikumsfest hvor det kan bli både dansing på bordene og allsang i år som før, dog under kontrollerte former, forteller Andersen.

I kultursalen Speilet i Fredrikstad settes det opp revy for andre året på rad. Kjente og kjære revyfigurer fra produsentene i Fredrikstad Guttæne dukker opp, og Pål Nilsen forteller at de lager sin humor basert på hva som skjer i samfunnet. Publikum får både god mat og en aften fylt med latter, bedre kan det vel ikke bli, avslutter Pål Nilsen.

Hotelldirektør Sabina Widenqvist forteller også at de på søndagene 26. november og 3. desember har satt opp showet «Viser i vinterlys» en julecabaret med Susanne Arnesen. Dette er et tilbud til de som ønsker seg en litt roligere setting, men dog med topp underholdning og god julemat. Vi ser frem til å glede publikum i førjulstiden, og hun minner om at uansett hvilket show man velger så nyter man en flott julebuffet på Quality Hotell Fredrikstad.

0
0
0
s2smodern

 

Siste fra Moss